Kaikki mitä näät

Universumi kommunikoi kanssamme jatkuvasti, tekee itsensä tiettäväksi kaiken ympärillämme olevan kautta.

Jokainen ihminen, jokainen tapaaminen, jokainen asia, jokainen viesti (fyysinen, intuitiivinen tai sähköinen), ja jokainen ennakkoaavistuksemme ovat universumin tapoja vastata kysymyksiimme, pyyntöihimme ja toiveisiimme. Tuoda meille tietoa siitä, mikä on meille hyväksi ja mikä ei, ja mitä mahdollisesti on elämäämme tulossa. On meidän tehtävämme olla hereillä, kuunnella, aistia tarkalla sydämellä, silmällä ja korvalla sitä, minkä on tultava tietoisuuteemme.

Viestejä tuodaan meille monin eri tavoin.

Meitä voidaan herätellä esimerkiksi bussissa tuiki tuntemattoman kanssa vaihdetussa hymynkareessa ja muutamassa sanassa, laulujen teksteissä, puheluissa ystävien kanssa, niissä ilmaistuissa tunteissa ja keskustelun aikana käytetyissä sanoissa (luovat tauot ja rivien välit mukaan lukien), yllättävissä paikoissa nähdyissä toistuvissa enkelinumeroissa, televisiouutisissa tai sanomalehtien lööpeissä.

Samoin meille kommunikoidaan pikaisesti ilolla ja rakkaudella valelluissa vastausviesteissä ja toisaalta viiveellä, innottomasti tai ehkä kokonaan vastaamatta jätetyissä viesteissä, joihin olisimme sydämestämme toivoneet saavamme pikaisen vastauksen.

Mutta mistä tiedän varmasti, että tuollaista tapahtuu, tai että se ei ole ainoastaan mielikuvitustani tai sattumaa? Vaikka olin jo paljon aikaisemmin katsellut monia universumin (pääasiassa numerologisia) viestejä sillä silmällä, itselleni tuo alkoi vahvistua omakohtaisesti kolmisen vuotta sitten.

Eräässä hyvin tärkeässä ihmissuhteessa välillämme saattoi olla viikkojen, joskus jopa kuukausien yhteyskatkoja, jolloin emme olleet toistemme kanssa missään tekemisissä tai tienneet mitään toistemme edesottamuksista. Tiesin kuitenkin joka kerran hieman aikaisemmin ennen hänen aktuaalista yhteydenottoaan että jotain on tapahtumassa, kun aloin ennakolta nähdä eri tilanteissa toistuvasti meille molemmille tietyllä tavalla hyvin tärkeän ihmisen toista etunimeä – sanottakoon että kyseessä ei ole mikään aivan yleisin suomalaisnimi.

Saatoin törmätä tuohon kauniiseen nimeen television aamulähetyksen uutisjutussa jostain USA:n hurrikaanialueelta saman nimisestä piirikunnasta, kuulla Spotifystä vahvasti ihon alle menevän kappaleen jonka esittäjän nimi oli sama kuin henkilön nimi, kuulla sivukorvalla työpaikallani satunnaisten ohikulkijoiden keskustelevan samannimisestä tietokoneohjelmasta, lukea netistä uudesta älypuhelimesta, jonka kehitysaikainen koodinimi tuo oli ollut, ja nähdä vielä raitiovaunussa töistä tullessani samannimisen näytelmän tai elokuvan mainoksen. Tuossa muutamia esimerkkejä.

Yleensä tuo nimi nousi esiin aina noin viikon aikana ennen kuin hän otti minuun yhteyttä, niin kävi käytännössä joka kerta. Vaikka tuota tapahtumaa yrittäisi kuinka selittää sattumalla, se ei vain käy järkeen. Yhden kerran tapahtuvana ehkä, mutta useaan kertaan toistuvana, tuskin.

Kuten edellä kertomassani omakohtaisessa esimerkissä, suurimmassa osassa ihmisten välisestä viestinnästä osapuolet eivät ole tietoisia olevansa universumin viestintuojia ja hyvä niin. Kun toimimme sillä tavoin kuin meistä sydämessämme tuntuu, pohtimatta sitä mitä toiminnallamme viestitämme, olemme mahdollisimman puhtaita kanavia universumille. Olkoonkin, että muille antamamme tai muilta saamamme viestit eivät aina ole posiitivisia tai tunnu hyvältä, on niillä tärkeä osansa omassa ja kanssaihmistemme elämässsä.

Universumi puhuu meille koko ajan. Olkaamme sille mahdollisimman avoimia, antakaamme sille mahdollisuus olla meille avuksi, saada kerrottua meille se, mikä on meille parhaaksi.

Tiedän, että osa teistä blogini lukijoista pitää kertomaani huuhaana ja siihen teillä on täysi oikeus. Haastan kuitenkin henkilökohtaisesti juuri Sinut, tämän tekstin skeptisinkin lukija kaikesta epäilyksistäsi ja kyseenalaistamisestasi huolimatta kiinnittämään tarkemmin huomiota kaikkeen ympärilläsi.

Saatat yllättyä, kun vähän kerrassaan huomaat ympäröivän maailman avaavan sinulle paljon enemmän kuin mitä olet aina luullut näkeväsi tai mitä virallinen totuus on kertonut sinun koko elämäsi ajan nähneen.

IE

Kuva: Rene Rauschenberger / Pixabay

Add a Comment