1000 blogivierailua, kiitos ystävät!

Maalis-huhtikuun vaihteessa käynnistämäni Ihmistä Etsimässä-blogi on nyt saavuttanut 1000 vierailun rajan. Suurin osa vierailijoista on ollut Suomesta, ilahduttavasti myös tietyt (yllättävät) ulkomaat ovat kunnostautuneet kiinnostuksellaan (botteja tai ei… 😉)

Sydämellinen kiitos kaikille teille, jotka olette vierailleet blogissani ja sen eri kirjoituksissa, tutustuneet tajunnanvirtaani ja lipuneet sen mukana lyhyemmän tai pidemmän matkaa.

Matkaa, joka jatkuu.

Ennen kaikkea olen halunnut herättää teksteilläni ajatuksia, vaikka omasta sielunmaisemastani eivät vahvat tunteetkaan ole koskaan kovin kaukana. En ole halunnut keskittyä pelkkään saarnaamiseeen, joten toivottavasti olette löytäneet teksteistäni myös tunteitanne liikuttavia ja miksei viihdyttäviäkin elementtejä.

Myös kommenttinne tuotoksiini ovat erinomaisen tervetulleita, niin julkisesti blogieni yhteydessä, kuin myös sähköpostiini ihmista.etsimassa@gmail.com. Olkaa avoimia ja rohkeita, ottakaa yhteyttä, kommentoikaa, avautukaa. Se auttaa parhaiten myös minua kirjoittajana.

Seuraavat blogitekstini ovat lukijamäärien mukaan herättäneet ensimmäisten kuukausien aikana eniten kiinnostusta:

  1. Tanssijatar (julkaistu 1.6.2019)
  2. Vain mies? (julkaistu 5.4.2019)
  3. Vedenjakajalla (julkaistu 28.5.2019)
  4. Kaikki mitä näät (julkaistu 7.4.2019)
  5. Lupauksista ja luottamuksesta (julkaistu 20.5.2019)

Tulen tästä eteenpäin julkaisemaan tekstieni Top 5-listoja kuukausittain, seuraava heinäkuun alussa. Ne antavat myös blogissani harvemmin vieraileville hieman osviittaa siitä, mihin lukijoiden yleinen kiinnostus on suuntautunut, eli mihin ilmeisesti kannattaa 😉 tutustua ensin.

Lisäksi tulen lisäämään seuraaviin listoihini muutaman vinkin hieman vähemmän luettuihin teksteihini, jotka kirjoittajana itse toivoisin teidän löytävän.

Kiitos vielä kerran ystävät, tästä on hyvä jatkaa.

Namaste,

IE

Kuva: xiaochi1989 (yksityiskohta suuremmasta kuvasta)  / Pixabay

Add a Comment