Irlanti, kuuleeko Irlanti? Kuuntelen…

Kirjoittaessani kiitosviestiäni tuhannesta vierailusta blogissani, aloin tutkia ensimmäisiä kertoja hieman tarkemmin sitä, mistä ja mitä kautta vierailijat olivat blogiini päätyneet.

Oli sangen mielenkiintoista huomata, että joistakin itselleni käsittämättömistä maista oli tullut hämmästyttäviä määriä katseluita, mielenkiintoisimpina Irlanti, Intia, Ukraina ja Venäjä.

Koska kirjoitan valtaosin suomeksi, en odottaisi etenkään intialaisten, ukrainalaisten tai venäläisten kiinnostuvan tuotoksistani. Noissa maissa ei myöskään ole tietääkseni niin suurta määrää ystäviäni ja tuttaviani (saati seuraajiani tai ”fanejani” 😂), että kuvatun kaltaisen ilmiön pitäisi olla mahdollinen, ainakaan siinä mittakaavassa jossa tuota on tapahtunut.

Olen lueskellut jonkin verran myös toisten bloggaajien tekstejä ja moni heistä on huomannut omalla kohdallaan samaa. Oletettavasti tätä on siis nyt liikkeellä enemmänkin ja kun siihen ei pysty mitenkään vaikuttamaan, asia täytyy vain hyväksyä.

Joten kaikki botit ympäri tämän kauniin sinisen planeetan, yhtykää! Jokainen vierailija – niin ihminen kuin bottikin – on sydämellisesti tervetullut, jokainen käynti lasketaan 😂

Tervetuloa blogiini, meillä ei syrjitä ketään! 😂 

IE

Musiikki: Alanis Morissette: Ironic

Add a Comment