Blogikirjoitusteni kommentointiongelmista

Ystävät,

Sain tänään tietää eräältä blogini seuraajalta (sydämellinen kiitos Elina 💗), että aika usein kirjoituksiani kommentoidessa selain on bugittanut/kaatunut aivan kommentoinnin loppuvaiheessa, eivätkä kommentit ole tulleet perille.

Ongelmia on ollut ainakin Google Chromen mobiiliversiolla, mahdollisesti myös muillakin (mobiili)selaimilla.

Olen nyt poistanut kommentoinnista yhden hyväksymisvaiheen ja tämän päivän alustavissa testeissä kommentointi on onnistunut, joten kommentoikaa rohkeasti ystävät, kaikki palautteenne on sydämellisesti tervetullutta!

Voitte käyttää tuohon joko blogini palautelaatikkoa tai sähköpostiosoitettani: ihmista.etsimassa@gmail.com.

Kiitokset ja hyvää viikonlopun jatkoa,

IE

Kuva: Pixel 2013 / Pixabay

Add a Comment