Loiste

Kävin tänä iltana syömässä ravintola Loisteessa, Helsingissä.

Paikka on sama, jossa olemme vuosien aikana tavanneet myös Tanssijattaren kanssa. Ympäristö nostatti sydämessäni vahvoja tunteita ja toi mieleeni kauniita, rakkaita muistoja aikaisemmista tapaamisistamme siellä, esimerkiksi niistä, joista maalailin huhtikuisessa blogissani Vain mies?

Huhtikuun puolesta välistä alkanut neljän ja puolen kuukauden radiohiljaisuus on tehnyt välillämme uskomattoman paljon tuhoa. Tunnen meidän olevan tilanteessa josta on enää vaikeaa palata, mutta tämän illan paikka- ja tunnesidonnaisen healingin ja viime päivien tiettyjen kohdalleni sattuneiden etiäisten jälkeen sanoisin, että täysin mahdotonta se ei ole. Aloitteen on kuitenkin tultava häneltä. Miksi, sen hän tietää täydellisen hyvin itsekin.

Jos Tanssijatar haluaisi palauttaa välimme, aloittaa jälleen kerran puhtaalta pöydältä ja nollatilanteesta, sitoutua tekemään omalta puoleltaan kaikkensa keskinäisen luottamuksen ja rehellisyyden palauttamiseksi suhteeseemme ja välillemme puolin ja toisin, niin tuskin koskaan siihen tulee enää omalta kohdaltani parempaa hetkeä kuin nyt.

Kokonaan toinen asia on, onko hänessä riittävästi rehellisyyttä, avoimmuutta ja ennen kaikkea sitoutumista sanansa pitämiseen.

Hänen pyrkimyksensä peittää, rajoittaa ja sulkea minut monelta osin joidenkin elämänalueittensa ulkopuolelle (kaikki Skorpionille hyvin ominaisia luonteenpiirteitä) kun ovat olleet hänelle ainakin tähän asti tärkeämpiä kuin nuo edellisen lauseen kauniit määreet. Tuloksena luottamuspula, joka voi avautua ainoastaan suoruudella, avoimmuudella ja rehellisyydellä.

Mahdollisuus tilanteen korjaamiseen on minun näkökulmastani olemassa, ainakin toistaiseksi.

Lähin tulevaisuus näyttää miten suhteemme jatkuu, kaikki on hänen käsissään.

IE

Kuva: congerdesign / Pixabay

Add a Comment