Minun heimoni

Millaisia ihmisiä sinun elämääsi, sinun piireihisi, sinun ”heimoosi” kuuluu?

Millaisten sielujen kanssa tunnet olevasi kuin kotonasi?

Keiden seurassa aika lentää, kenen kanssa kaikki yhdessäolo, niin huimimmat selkäkeikkanaurut, syvällisimmät keskustelut, siinä missä yhteiset hiljaiset hetketkin tuntuvat luonnollisilta, pakottomilta, täydellisiltä, kuin teille tehdyiltä?

Keiden seurassa tunnet olevasi ymmärretty, hyväksytty, kuultu, arvostettu ja rakastettu omana itsenäsi, ilman tarvetta tehostaa tai alleviivata itseäsi tai olemassaoloasi millään tavalla?

Tämän kesälomani aikana ympäri Suomea tapaamani ihmiset ovat äärimmäisen kauniilla tavalla sielullistaneet, henkilöineet ja kehollistaneet minulle sitä, mitä kauniissa sieluissa sydämestäni arvostan. Huolimatta maantieteellisistä eroista ja pitkistä väliajoista tapaamisten välillä, jokainen yhteentuleminen on ollut lämmin, positiivinen ja täynnä monentasoista yhteisyyttä ja läheisyyttä.

Olette jokainen niin erilaisia keskenänne, mutta toisaalta kuitenkin jokainen yksilöinä niin sopivia, kuin minulle tehtyjä. Joitakin teistä en ole vielä edes kasvokkain tavannut monista yhteisistä keskinäisen tuntemisen vuosista huolimatta, mutta olemme muuten rakentaneet yhteyttämme monin tavoin, monen kanavan kautta. Monen kanssa olemme sopineet tapaamisia jo useita kertoja, mutta eri syistä emme ole toisiamme yhyttäneet. Jokaiselle tapaamiselle on kuitenkin oikea aikansa, meidänkin hetkemme tulee vielä.

Aiemmin olen mieltänyt itseni tiettyihin piireihin kuuluvaksi ja löytänyt niistä kuvioista tietyllä tavalla samoin resonoivia sieluja, toisaalta tieni on nyttemmin vienyt kauemmas monista noista piireistä. Siinä, missä noissa kuvioissa on mukana paljon hyviä ihmisiä, positiivisuutta ja lämpöä, siellä on myös sisäänlämpiävyyttä ja kuppikuntaisuutta, pinnallista ”vain me ollaan oikeassa, vain me ollaan jotain”-ajattelua, joka ei ole omiaan tuomaan ihmisiä yhteen kaiken hyvän merkeissä.

Yhteisyyden tunne ei katso verisukulaisuutta, vaan sielunsukulaisuutta. Se on jotain, mitä ei voi tehdä keinotekoisesti, se on sitä, minkä vain tietää ja tuntee olevan olemassa ilman sanojakin.

Toivottavasti te kaikki kesälomani aikana tapaamistani ihanuuksista löydätte itsenne tästä tekstistä. Ansaitsette kaikki kauneimman kiitokseni 💕 Kaikille teille kauniille sieluille joiden kanssa tapaamisemme on vielä edessäpäin, toivon että se toteutuu mahdollisimman pikaisesti, can’t wait! 🙏

Ystävät, kun tulette vierailulle lähialueille, niin ottakaa yhteyttä, järjestetään toisillemme aikaa.

Kiitos teille kaikille että olette! 💝

IE

Kuva: Anemone123 / Pixabay

Add a Comment