Tietoinen päätös

Törmäsin jokin aika sitten jossain internetin syövereissä (en muista missä) seuraavanlaiseen lainaukseen, se oli alunperin englanninkielinen, mutta tässä itseni suomeksi kääntämä.

”Kun huomaat kaipaavasi ihmistä joka on jättänyt sinut, hylännyt sinut, muistuta itseäsi siitä, että hän on tehnyt ja tekee joka päivä tietoisen päätöksen siitä, ettei enää halua olla osa elämääsi. Joka päivä herätessään hän päättää pitää hiljaisuutensa ja etäisyytensä sinuun. Hänelle on yhdentekevää suureneeko kuilu välillänne vai ei.

Se on itsessään kaikkein selvin merkki siitä, että suhteenne on tullut päätökseensä.”

Niin surulliselta ja kovalta kuin tuo saattaa tuntuakin, se on absoluuttinen totuus.

Jos ihminen haluaa sinut elämäänsä, hän järjestää sinulle aikaa ja tilaa, avaa ovensa ja kutsuu sinut sisään.

Jos kutsua ei kuulu ja hän ghostaa sinut kaikin tavoin pois elämästään tyrkyttäen itsestään kaikkein parhaimman ja kauneimman kaikille muille, se tarkoittaa sitä, että hän ei tarvitse eikä halua SINUA. Jos hän lukee viestisi heti sen lähettämisen jälkeen, mutta ei vastaa siihen päivien, viikkojen tai pahimmillaan edes kuukausien kuluttua, onko hän sinun ja sydämesi arvoinen?

Ei ole.

Ihmissuhteet ovat kaksisuuntainen tie. Ne ovat antamista ja saamista, puhumista ja kuuntelemista, tukemista ja tukeutumista. Ihmissuhteissa ihmiset ovat kuin magneetteja, joiden vastanavat vetävät toisiaan puoleensa, samat navat hylkivät toisiaan.

Jos toinen kääntää toistuvasti sinulle selkänsä, hylkää sinut ja rakentaa elämäänsä muiden kanssa, heidän tuellaan ja varaansa, liittyköön heihin. Hän on valintansa tehnyt, nouskoon tai kaatukoon, uikoon tai hukkukoon heidän mukanaan. Sama mahdollisuus valita on myös sinulla itselläsi.

Unohda ghostaajat.

Aloita jo tänään.

IE

Kuva: John Hain / Pixabay

Add a Comment