Kohti tulevaa viikonloppua ja Hengen ja Tiedon Messuja

Viikonloppu lähestyy ja lauantaina aamupäivällä Isonnevantien Suomalainen Yhteiskoulu ottaa vastaan suuret määrät innostuneita Hengen ja Tiedon messuilijoita.

Kuten asiasta edellisen kerran kirjoittaessani elokuussa uumoilin tekstissäni Hengestä ja Tiedosta sekä niiden Messuista puhuttaessa…, kohdalleni ei ole viimeisen puolentoista kuukauden aikana tullut ainoatakaan syytä edes harkita Hengen ja Tiedon Messuille lähtöä, ei ensimmäistäkään vihjettä, ei ensimmäistäkään merkkiä, ei ensimmäistäkään etiäistä.

Kaikille teille rakkaat ystäväni, jotka olette joko satavarmasti menossa Hengen ja Tiedon Messuille tai olette Facessa ilmoittaneet kiinnostuksenne, toivotan sydämestäni valoisia, positiivisia, rakkaudellisia ja upeita tapaamisia täynnä olevia messuja 💝

IE

Kuva:SplitShire / Pixabay

Add a Comment