Never sell your sword

”Love everybody, but never sell your sword…”
                                                             (Paulo Coelho)

Hengen soturin ajatuksia tähän päivään.

Epäilemättä yllä olevat sanat on lausuttu hieman eri muodossa ja järjestyksessä jo lukemattomia kertoja aiemminkin, mutta totuutta on silti aina hyvä kirkastaa, niin ettei se unohdu arjen pyörityksessä.

Ystäväni, tietäkää, että huolimatta siitä että rakastatte kaikkia ja hyväksytte heidät kauniina sieluina, saatatte joutua joskus käyttämään miekkaanne leikataksenne elämästänne ulos ihmisiä, joilla on teitä kohtaan paha tahto.

Silloin, kun olette antaneet ihmiselle kaikki mahdollisuudet elää kanssanne rauhassa ja rakkaudessa, ja senkin jälkeen vielä yhden ylimääräisen vain tullaksenne selkäänpuukotetuksi, teillä on oikeus toimia kaikella voimalla itsenne suojelemiseksi, oman tahtonne mukaan.

Suhtautukaa vihollistenne ystäviin ja kaikkeen heistä ja heiltä kuulemaanne varauksella, sillä kaikessa mitä he kertovat teille ja kaikessa mitä he ovat ja edustavat, on petoksen henki.

Arvostakaa ja tukekaa vihollistenne vihollisia, sillä heissä on itsellenne samanhenkinen ja samanmielinen tuki, tavoitteenne ovat samat.

Ideaalitilanne on elää rauhassa kaikkien kanssa, mutta moni vihollisistanne ja heidän ystävistään ei sitä kuitenkaan sisimmässään halua.

Heidän toimintansa teitä kohtaan kertoo heistä kaiken mitä teidän tarvitsee tietää.

Menkää rauhassa Ystäväni, kulkekaa turvassa.

Tänä päivänä, niin kuin jokaisena.

IE

Kuva: Edward Lich / Pixabay

2 Comments

Add a Comment