Oikealla tiellä

 You gotta be bad, you gotta be bold
You gotta be wiser, you gotta be hard
You gotta be tough, you gotta be stronger
You gotta be cool, you gotta be calm
You gotta stay together
All I know, all I know, love will save the day.

Olen pitkin syksyä kuullut kautta rantain tiettyjen ihmisten trimmailleen omia piirejään niin, että useampia minun ystäväpiireihini kuuluvia on leikelty kylmästi pois tiettyjen ihmisten kuvioista. Itsehän minut puukotettiin niistä pihalle jo kauan aikaa sitten.

Nämä tiettyjen ihmisten ratkaisut ja linjanvedot siitä millaisten ihmisten he haluavat omiin  ystäväpiireihinsä kuuluvan ja kenen eivät, vahvistavat omaa sisäistä ääntäni ja tunnettani siitä, että aikojen kuluessa tekemäni ratkaisut ovat olleet myös omalla kohdallani oikeita, vaikkakin äärettömän vaikeita ja sydäntäsärkeviä.

Silloin kun omien päätösten tuloksena pääsee kauemmas ultrakylmistä, sanaansa pitämättömistä ihmisistä kohti luotettavuutta, rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta ja tietyt ihmiset reagoivat tilanteeseen ja minun ystäviini näin, se todistaa päätösteni olleen ehdottoman oikeita.

Olen valinnut todelliset liittolaiseni oikein, siinä missä tietyt ihmisenikin.

Olen oikealla tiellä.

I am.

IE

Musiikki: Des’ree: You Gotta Be

Add a Comment