”Sivun katselut tänään”

Viime perjantain Leijona-tekstini jälkeen viikonloppu jatkui vieläkin mielenkiintoisemmissa merkeissä, kuva eiliseltä sunnuntai-illalta.

Koko viikonlopun ajan kaikkien tekstieni yhteislukijamäärät säilyivät siis ylläolevan kuvan kaltaisina.

Nostattelin tuosta hieman mielipiteiden vaihtoa Facen siviilisivullani, mutta paria kommenttia lukuunottamatta asia ei innostanut sielläkään sen ihmeellisempään keskusteluun.  Eräs ystäväni ilmaisi minulle asian omaan suoraviivaiseen tyyliinsä: ”Tykkään ja reagoin kun siltä tuntuu.”

Totta.

Juuri tällä tavalla tämän asian pitää ollakin, se sama mahdollisuus ja oikeus on jokaisella.

Olkoon tämä kertomukseni myös toisaalta opiksi ja ojennukseksi teille oikeillekin bloggareille, etenkin teille uusille, sieltä untuvikommasta päästä.

Se, että teette kirjoittajana paljon töitä kirjoitustenne eteen ja valuttatte niihin kaiken mahdollisen kyyneleistänne sydänvereenne saakka, ei välttämättä maksa itseään takaisin. Tai jos maksaa, se saattaa tehdä sen yllä olevan kuvan suuntaviivojen mukaisesti.

Jotkut vaativat saada luettavakseen ainoastaan happy go lucky-höttöilyä, joskus kovakin totuus ja reaalimaailma saavat väistyä pilvenhattaroiden ja prinsessaunelmien tieltä. Matrixin houkutus ja imu on kova.

Toisaalta jokaisella on kuitenkin myös täysi oikeus kirjoittaa blogissaan täsmälleen mitä haluaa omalla tyylillään ja tekstifraseerauksillaan, niin kauan kun ei syyllisty lainvastaiseen toimintaan. Olkoonkin, että kirjoittajan tapa esittää asioita ei välttämättä niin monia lukijoita hivelisikään, ja tuloksena olisi selvääkin selvempi kohtaanto-ongelma.

Summa summarum, kuivempia kausia epäilemättä tulee kaikille kirjoittajille niin aikaansaannosten kuin arvostuksenkin puolesta, mutta aivan yhtä varmasti myöskin jonain päivänä aurinko taas nousee.

Ja joskus, joku kaunis sielu jossain lukee vielä tämänkin tekstini…😂

IE

Kuva: ihan ikioma

2 Comments

Add a Comment