Täältä tänään

Kuten jotkut pitkäaikaisemmista lukijoistani tietävät ja muistavat, olen jo pitkään pohtinut paikkaani ja tarkoitustani blogit.fi:n Ihmissuhteet ja häät-ryhmässä ja nyt päätin vihdoinkin tehdä asialle jotain.

Mietin hartaasti mihin ryhmään blogit.fi:ssä siirtyisin kaikkien hääfriikkien joukosta ja kun en kokenut kuuluvani oikein mihinkään muista spesifisimmistä ryhmistä, päätin siirtyä Muut aiheet-ryhmään.

Tämä on varmaankin se ryhmä, johon muutkin juurettomat tai muualle itsensä kuulumattomaksi tuntevat aika helposti solahtavat.

Tuo siirtymiseni tarkoittaa käytännössä myös sitä, että lähden kiipeilemään blogien arvostuslistassa jälleen ylöspäin jostain kaukaa takamatkalta, toisaalta sillä ei ole oikeastaan mitään merkitystä. On hyväksyttävä se tosiasia, että kaltaisestani marginaaliryhmän marginaaliaiheiden marginaalibloggaajasta ei tule koskaan suurempien massojen suosikkia.

Ne lukevat jotka haluavat.

Sinänsä kirjoittamiseni, aiheeni tai niiden käsittelytapa ei tule kohdallani muuttumaan, ainoastaan viiteryhmäni vaihtuu. Varaan myös itselleni mahdollisuuden palata takaisin ihmissuhteiluun, mikäli täällä olo ei ala tuntua oikealta. Aika näyttää…

Niin, ja ainoastaan omana mielipiteenäni, niin häitä varten kuin seksillekin olisi jo aikoja sitten voinut muuten perustaa omat erilliset blogit-fi-ryhmänsä, mutta minkäpä minä tavallisena rivikirjoittajana tuolle voin. Blogit.fi vie, minä vikisen.

Olen se mitä olen missä milloinkin olen.

Tervetuloa vanhat tuttuni, tervetuloa uudet lukijani, tervemenoa poistuvat lukijani.

T’is good to meet you, t’was good to have met you.

Godspeed.

IE

Kuva: Alexas_Fotos / Pixabay

Add a Comment