Koruja ja rukouksia

Joillekin ihmisille kivi on vain kivi.

Kylmä, kuollut materiaali, jota on koko maan syli täynnä.

Toisille kivet ovat koristeita, jotka voi laittaa näytille portinpieleen tai lasiastiaan sivupöydälle, mutta sen suurempaa arvoa niillä ei heille ole.

Jotkut harvat tuntevat kuitenkin kivistä, niiden värähtelyistä ja energioista paljon enemmän. He kokevat eri kivilajeilla olevan toisistaan erilaisia vaikutuksia, ja jotkut käyttävät kiviä esimerkiksi kehon energiakeskusten, chakrojen tasapainotilan saavuttamiseen ja palauttamiseen.

Monille ihmisille kivillä ja niistä tehdyillä rukousnauhoilla on myös syvä henkinen ja uskonnollinen merkitys, ja niitä käytetään esimerkiksi meditaation tai rukoukseen syventymisen apuvälineinä.

Uskoo noihin energioihin, niiden olemassaoloon ja tasaamiseen enemmän tai vähemmän, on kuitenkin totta, että luonnonmateriaalit, kivet ja kristallit toimivat meille ihmisille niin monilla eri tavoilla ja tasoilla. Jo muinaisista ajoista, vuosituhansia ihmiset ovat käyttäneet kiviä suojaamaan itseään, koristeinaan, arvomerkkeinään, siinä missä onnea tuovina amuletteinakin.

Tulevana viikonloppuna 8. – 9.2.2020 järjestetään Helsingissä, Finlandia-talossa historiassaan 25. Minä Olen-hyvinvointimessut.

Reilun 200 näytteilleasettajan joukossa on myös hyvä ystäväni, henkisen alan monitaitaja Laura Juusela (https://www.iloistavirtaa.fi/). Hän on Rukousten korujen äiti, osaavista osaavin ja taitavista taitavin käsityöläinen, jonka rakkaudesta on syntynyt tähän mennessä jo yli tuhat Rukousten korua. Hän on julkaissut myös Herätä Intuitiosi ja Inspiraatiosi-kortit ja lisäksi hän on kouluttautunut niin energiahoitajaksi, vyöhyketerapeutiksi, kuin naurujooga-ohjaajaksikin.

Lauran Rukousten koruissa kauneus kohtaa henkisyyden. Rakkaus, rukoukset ja luonnonkivien hoitavuus kohtaavat lämmöllä avun ja tuen tarvitsijan. Etsiessäsi positiivisia energioita ja kauneutta elämän haasteellisuuksiin, Rukousten korut ovat juuri sinua varten. Niitä saat hankittua niin valmiina, kuin tilauksesta myös omien tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan koottuinakin.

Olemme sopineet, että käydessäsi tervehtimässä Lauraa Minä Olen-messujen myyntipaikalla 204 ja ostaessasi häneltä Rukousten korun, saat kaupan päälle ilmaiseksi Sinun Toiveesi-rannekorun kun kerrot hänelle, että olet nähnyt tämän tarjouksen Ihmistä Etsimässä-blogissa (kaupanpäällisen arvo 12€). Tämä koskee siis vain ja ainoastaan sinua, blogini lukija.

Toivottavasti juuri sinun oma Rukousten korusi löytää sinut Minä Olen-messuilta 🙏

Upeaa loppuviikkoa, viikonloppua ja mahtavia messuja,

IE

Kuvat: Laura Juusela (kuvat julkaistu hänen luvallaan)

Lisää tietoa Facebookista: Rukousten koru ja netistä: Iloista Virtaa.

Add a Comment