Belge

Viime torstaina tapasin pitkästä aikaa kasvokkain Ajatusporeiluttajan, hyvän ystäväni, jonka edellisestä kasvokkain tapaamisesta kirjoitin viime joulukuussa.

Istuimme alas pitkän huikosen Kluuvikadun belgialaisravintola Belgessä.

Erinomaisen evään ääressä, parhaassa seurassa tunnit kuluivat jälleen kerran kuin siivillä, kaikkea inhimillistä ja ihmisellistä, inhottavasta groteskin kautta sanomattoman kauniiseen sivutessamme. Ja kyllä, kaiken tämänkertaisenkin poreilun nukleuksena ihmissuhteet, niiden ihanuus ja kurjuus, kurjuus ja ihanuus.

Hän on kaikessa upeudessaan ja aitoudessaan ehdottomasti yksi minun heimoni ihmisistä, heistä, joita saan sydämestäni kiittää mukanaolosta silloin kun kuulijaa, tukijaa tai sydäntä kaipaan ja tarvitsen.

Eikä siinä kaikki.

Lähitulevaisuudessa suunnitelmissa on myös uusia sydäntä lämmittäviä yhteisprojekteja, joihin palaan sitten kun aika on.

Sydämellinen kiitos sinulle rakas ystäväni, tapaamisesi elvyttää minut ja nostaa hymynkareen huulilleni ja sieluuni aina tavatessamme huolimatta siitä, millaisia viime ajat ovat muilla suunnilla olleet. 💝

Parasta viikkoa, 🙏

IE

Kuva: Lori Moriarty / Pixabay

Add a Comment