Vuorovesi Skorpionissa

Sitä olen aina miettinyt ja hyvin usein ihmetellytkin miten energiat ihmisten välillä toimivat.

Miten ihmisen tapaaminen tai kaikkein hienovaraisimmillaan pelkästään hänen nimensä kuuleminen tai valokuvan näkeminen jossain lähettää aina tuhannen sähköiskun kaltaisen myrskyn läpi koko kehon, kun samalla voi nähdä lukemattomia kuvia kenestä muusta hyvänsä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa saamatta edellä kuvatun kaltaista tunne-sähköiskua.

Itselläni on ollut tässä elämässä kaikkien vuosikymmenieni aikana ainoastaan yksi ihminen joka on saanut tuon minussa aikaan. Kyseessä on henkilö, josta olen kirjoittanut näissäkin blogeissani hyvin paljon, ja jonka te kaikki tekstejäni hieman enemmän tiirailleet tiedätte vähintäänkin hänelle antamallani kutsumanimellä, jotkut harvat teistä oikeallakin.

Jotain on kuitenkin tuossakin suhteessa tapahtumassa.

Satuin nimittäin tänään törmäämään yhteisen kaverin Facen kautta yhteen aiemmin näkemättömään kuvaan hänestä, mutta reaktioni ei ollut enää yhtä hurja kuin aiemmin. Kiinnostunut, joo, utelias, hieman, mutta samalla kääntöpuoleltaan aikaisemmin kokemaani tunnevuoristorataan verrattuna käsittämättömän ”meh”.

En tiedä kuinka monelle muulle teistä tapahtuu tai on joskus tapahtunut jotain vastaavaa, sitä, että jokin ulkopuolinen energia (ihminen) aiheuttaa teissä tämän tekstin alussa kuvaamani kaltaisen reaktion. Kyse on sielujen välisistä energioista ja yhteisestä historiasta elämästä toiseen, ainakin itse uskon asian olevan niin.

Ehkäpä joissain tilanteissa sielujen keskinäinen jännite ja virta ovat niin suuret, että ajallisesta ja paikallisesta välimatkasta – ihmisten välisistä fyysisistä ja maantieteellisistä eristeistä – huolimatta pieninkin mikrosärö niissä päästää sähkövirran lähteestä maihin jonkin reaalimaailman asian, esimerkiksi valokuvan toimiessa asiassa johdattimena.

Loppujen lopuksihan tuokin on mitä yksinkertaisinta sähkötekniikkaa, rakas Watson.

Sen, mikä kuuluu mitattavissa ja todistettavissa olevan fysiikan suureisiin, voi ymmärtää hyvin koskevan ihmistenkin välisiä energioita, niin tunteellisia kuin fyysisiäkin. Kaikkihan me ihmiset olemme fyysisestä ja lihallisesta olomuodostamme huolimatta myös energiaa. Sitä hengen, elämän ja olemisen energiaa, jota edes tiede kaikesta asiantuntemuksestaan huolimatta ei ole pystynyt syvimmiltään ja pohjimmiltaan selittämään.

Vaikka tästä asiasta nyt kirjoitankin, en ole kuitenkaan yhtään enemmän selvillä siitä, mitä on tapahtumassa. En osaa sanoa tuntuuko kokemani minusta hyvältä vai vähemmän hyvältä. On helppoa neuvoa toisia ja maalailla heidän tilanteestaan omia tulkintojaan, kun ei itse elä kaiken myllerryksen keskellä. Toisaalta kuulisin myös mielelläni teidän lukijoitteni omia kokemuksia, näkemyksiä ja tulkintojanne asiasta.

On todella mielenkiintoista nähdä mitä lähitulevaisuus tuo.

Onko tänään kokemani ainoastaan tilanteen tuomaa vai onko kyseessä suurempi ja pysyvämpi suunnanmuutos tunnekartallani?

Näissä Skorpioni-täysikuun vuorovesissä ja tunnelmissa, tunneissa ja tuntemuksissa.

IE

Kuva: Kooste Susan Ciprianon ja Jochen Kriegerin kuvista / molemmat Pixabaysta

Add a Comment