Korkein rajoitus

Hei, te kaikki taroteista kiinnostuneet!

Tiesittekö, että toimimattomalle korkeimmalle ajoitukselle on nykyisin olemassa uusimmassa Rider-Waite pakassa aivan ikioma reaalimailman tarot-korttinsakin: The Finger eli suomeksi Korkein rajoitus.

Tuo kortti kuvaa sitä, mikä on universumin vastaus niin moniin ihmistoiveisiin näinä aikoina.

Mitä tärkeämpää ja välttämättömämpää jonkin toiveen tai tarpeen toteutuminen olisi, sitä pidemmällä keskisormella toivojalle vastataan. Silloin kun jollekin asialle on elämässä todellinen tarkoitus, tarve ja tilaus, yläkerta pitää kaikkinaisessa irvokkuudessaan taatusti huolta siitä, että asia ei tule kohdalle. Vai mitäpä sanotte esimerkiksi siitä, että viisi vuotta sitten tehty tilaus on jäänyt saapumatta toistuvasti.

Asiaa selvitettäessä posteljooni on kyllä kertonut toimittaneensa paketin perille monta monituista kertaa, mutta jotenkin ihmeellisesti se on aina päätynyt omin jaloin täysin muualle, kaiken maailman kansikuvakoijareiden ja linssiluteiden klähmittäväksi.

Ja mikä tällaista hyvinkin kärsivällistä ja kärsinyttä sielua riipii on se, että tuon tarinan kuullessaan kaikki universumin perseilyn ymmärtäjät alkavat toistella kilvan mantraansa siitä, kuinka kaikki saapuu elämään aina korkeimman ajoituksen mukaisesti oikeaan aikaan. Ja paskat. Miten voi olla millekään entiteetille – ylätasolla tai maan päällä – niin vitun mahdotonta ymmärtää, että viisi vuotta reilusti viisikymppiselle on aivan eri asia kuin viisi vuotta parikymppiselle tai kolmikymppiselle?

Jos ei muuten, niin vähintäänkin elinajanodotteen puolesta.

Omasta puolestani voisimme tuoda markkinoille uuden tarot-pakan Vastaus Kaikkiin Toiveisiisi, jonka kaikki kortit olisivat näitä ihania uusia keskisormi-kortteja.

Tulkinnan tekeminen niillä olisi helppoa, ja toisaalta vastaukset olisivat paljon lähempänä totuutta ja toteutumaa kuin minkään muun olemassa olevan tarot-pakan hyvänsä.

Realisti kun ei tunnetusti pety.

IE

Kuva:  Uusi tarot-kortti, löydetty jostain internetsin uumenista.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.