Ruoka seuraa

Hei, huomaatsä Kulta, sun lautasellas on ruokaa.

Ruokaa! R – U – O – K – A – A!!!! Food! Mat! Essen, saatana, hä hä!

Se oon mä, näätsä? Sun entises, nii-i, ihan totta. Täs sun lautasel pottumuusist kaakkoon…

Tai no ehkä sä et voi sitä mun nykysest olomuodost päätellä, mut mä vakuutan et se todellaki oon mä. Kukaa ei pakota sua syömään koko lautasellista tyhjäks, mut Kulti hei, maista edes… Sen verran sä kuitenki oot mulle velkaa, mä sentään olin sun poikaystäväs, melkein päivällee neljä vuotta.

Se sun nykynen vakipanos, se ’tun Michelin-kokki tai cucki Zaan-Klood (vai mikä helvetti sen partaturpa-gigolon nimi taas on) valmisti mut taidolla just sua varten Kulta, leikkeli musta irti sisä- ja ulkofileet, irrotti lihaskalvot, suolas ja pippuroi taidolla, ja paisto mut tirisevän kuumalla pannulla just sulle, jättäen sisältä herkullisen puoliraa’aks.

Veri vaa valuis irstaasti pitkin sun suupieliäs, kun sä pureskelisit mua hyvällä halulla. Anna mennä Kulta, mä tiedän et sä käyt kuumana…

Yritinhän mä puhuu sulle jo aiemmin, viime tiistainaki, muistatko kun söitte maksapihvei yhes? Tai puhuu ja puhuu, eihä ruumis puhu, mä vaa poraan näit juttui sun alitajuntaan… Seki siis olin mä, sä et vaa kuullu tai kuunnellu, iha sama.

Sama juttu lauantain lihakeitos, eiks mun aivot maistunu tosi herkullisilta siin? Eihä sitä hyvää aitoo kotimaista tuotetta kannata hukkaa heittää, ja miksei siinä ku uusi kaukomaiden karpaccio pistää suomenkarjan edustajan kylmäks, siin voi samal täyttää pakasteenki. Hä?

Ja voin mä kertoa sulle vielä senkin miten tää teidän juttu päättyy: se sun yli-ihqu Zäään-Klööödis pistää sutki vartaasee ens viikolla – muutenki ku sen oman lihapatukan päähän – sillon kato jo toinen suttura kiikarissa, susson paljo enemmän selluliittii pinnas ku siinä vosus ja se on kokonaisuudessaa muutenki tiukkaa nuorta lihaa. Herkut luonnolliset rintapalat ja kaikkee. Nii ylisuper GT-kone siinä missä sä oot enää hädin tuskin kuppasin perusmalli. Sua kattoes mä alan oikeestaa itekki ymmärtää sammakkomiestä paljo paremmi, säki kyl alat olla nii vitu lääst siisön… Adiööö vaan!

Hei Kulta, mihin sä meet, eiks kannibalismi kiinnostakaa? Et kai sä vaa oksenna? Heh, älä ny pienist loukkaannu! Eiks vatsa kestä, eiks enää pysy sedän satopriäänit sisäl? Oota ku pääset maistaan musta tehtyy terskasoppaa ja testikkelimuhennosta…. Hä? Hä-hä-hä-hä….!

Tuu takas, mä voin paljastaa lisääki mitä kivoi juttui tuol arkkupakastimes kerrottii…

IE

Kuva: RitaE / Pixabay

Add a Comment