Taukotuumailuja

Jos itselleni olisi taloudellisesti mahdollista, vetäytyisin kaikesta maailman turhuudesta. Keskittyisin vain ja ainoastaan niihin asioihin, jotka itseäni liikuttavat ja minuun vetoavat ja ennen kaikkea ihmisiin, jotka todella haluavat olla kanssani tekemisissä.

Valitettavasti vain elämäni ekonomis-sosiaaliset realiteetit eivät suo tuohon mahdollisuutta, laskut pitää jotenkin maksaa, joten pitkin hampain jatkan mukana oravanpyörässä, odotellen rauhallisempaa eläkeaikaa, joka tulee joskus tai sitten ei tule.

Vuosia siihen on jäljellä vielä reilusti.

Lähes kolme viikkoa hieman normaalia kauempana somesta ei ole tällä kertaa tuntunut samalta kuin viimeksi. Silloin tauottaminen toi rauhaa, erona nykytilanteeseen on se, että nyt olen mukana bloggaamisen kautta niin monessa some-puolen kuviossa, että tauko yhdestä kanavasta ei ole tauko toisesta, puhumattakaan kaikista muista.

Paluun jälkeen suunnitelmissa ollut blogin näkyvyyden rajaus kariutui Bloggerin haluttomuuteen lähetellä ihmisille kutsuja, joten se suunnitelma on näillä näkymin kuopattu. Blogiani ei, ainakaan vielä, vaikka kiikunkaakkuilen senkin ajatuksen kanssa koko ajan keskivertoa enemmän. Matka kuitenkin jatkuu, karavaani kulkee ja koirat haukkuu.

What’s new? Ei mitään uutta auringon alla.

Alivaltiosihteerin Eino-Mies Porkkakosken klassikoksi muodostuneen lausahduksen ajatuskulkua peesaillen: ”Täältä tähän.”

Kiitos huomiostanne,

IE

Kuva: Bruno/Germany / Pixabay

Add a Comment