Aika aikaansa kutakin

Kuten olen blogihistoriani aikana useaan kertaan todennut, on bloggaajan kokeiltava uusia asioita uudistuakseen itse, saadakseen lukijakuntansa pysymään mukanaan ja toisaalta löytääkseen uusiakin kiinnostuneita. Meni sitten syteen tai saveen.

Joskus kuitenkin suuret suunnitelmat kaatuvat ja parhaatkin yritykset ottavat osumaa.

Tällä kertaa teki pahimpansa Naamakirja, tulen kirjoittelemaan tuosta lisää lähiaikoina.

Kaiken kaikkiaan kyse on kuitenkin aika mielenkiintoisesta pelistä, jossa Facen automaattinen valvonta horisee ja hoitelee hommiaan huiskien hullujussi-tyyliin sinne tänne ”kaupungin ainoana sheriffinä” ilman valitus- ja vetoomusoikeutta, ja niin kävi myös minun kohdallani.

Tässäpä tämän viikonlopun pikauutiseni, toivottelen teille kaikille hyvät viikonloput.

IE

Kuva: Stephen Keller / Pixabay

Add a Comment