Toinen otto

Huomenna, maanantaina 24.5. marssin Messukeskukseen toiselle koronapiikilleni.

Maaliskuun ensimmäisen päivän aloitusannoksenani sain olkavarteeni Astra-Zenecaa, mutta yleisesti tunnettujen, tietyissä ihmisryhmissä pintautuneiden veritulppaongelmien takia toinen piikki tulee olemaan toiselta valmistajalta. Huominen näyttää miltä niistä.

Tiedä sitten, kuinka erilaiset reaktioni tulevat olemaan Astraan verrattuina.

Väittävät asiasta enemmän tietävät, että kun elimistö on herätelty ensimmäisellä piikillä reagoimaan koronaan ja vastaamaan sen hyökkäykseen, toisen valmistajan piikin aiheuttamat oireet tulevat olemaan ensimmäistä paljon haastavampia.

Tuo tulee olemaan hyvin, hyvin, hyvin mielenkiintoista kokea itse.

Kaikesta näkemästäni, kuulemastani ja lukemastani huolimatta rokotevastaista tai -skeptikkoa minusta ei ole tullut. Jokainen tulee autuaaksi omalla uskollaan – niin rokotusten tehoon ja vaikutukseen uskovat kuin skeptikotkin. Toiset auttavat toiminnallaan oman ja kanssaihmistensä elämän säilymistä. Valinta on vapaa, minä tiedän kummalla puolella olen.

Huomenna alkaa myös viimeinen henkilökohtainen FB-viikkoni. Monet ystävistäni ovat jo poistumisilmoitukseeni reagoineet, sydämellinen kiitos heille siitä.

Loppusuora kalkkiviivoineen lähestyy.

IE

Kuva: Arek Socha / Pixabay

Add a Comment