Ihmistä Etsimässä – kesäkuun 2021 luetuimmat

Täällä taas – kesäkuu 2021 on lähes lusittu.

Tällä kertaa kuukauden luetuimpien listalla on hieman yllättäen ainoastaan kesäkuun 2021 tekstejä, mikä toisaalta suurella mielenkiinnolla merkille pantakoon. Aika usein etenkin kesäisin on mukana ollut aiemman blogihistoriani tekstejä, joita olen omalla IE-blogiFace-sivullani uudelleen luettavaksi nostanut, mutta tällä kertaa siis ei. Kaikkein lähimmäksi listalle pääsyä nousi Jekku, mutta ei yltänyt aivan TOP-5:een.

Normaaliin kesäaikaan verrattuna tälle kesäkuulle on syntynyt enemmän tekstejä kuin aiemmin. Syynä varmaan se, etten ole vielä kesälomatunnelmissa – senkin aika tulee varmaan vielä joskus.

Ja koska en tunnetuista syistä tästä eteenpäin vanno enkä vakuuta yhtään mitään luku- ja lukijamäärieni oikeellisuutta koskien, lyön pöytään vain ja ainoastaan – jälleen kerran – yksinkertaisella tukkimiehen kirjanpidolla ”tupakka-askin kanteen” keräämäni kiinnostusluvut pöytään. Seuraavassa siis yhteenveto kesäkuun 2021 ja koko blogihistoriani luetuimmista teksteistä, olkaa hyvät.

  Kesäkuun 2021 luetuimmat

  1. Harrastelun hurmio (3.6.2021) 
  2. Suomi kiinni, päät auki (29.6.2021)
  3. Yhden suhde moneen (7.6.2021)
  4. Oman elämänsä arkkitehti? (25.6.2021)
  5. Kesäies (17.6.2021)

Kaikkien aikojen luetuimmat top 5

  1. Ympyrä sulkeutuu (12.10.2019)
  2. Tanssijatar (1.6.2019)
  3. Blogi bloggarum, summa summarum – alkumatkan huomioita blogien maailmasta (18.6.2019)
  4. Kolmatta linjaa takaisin (6.1.2020)
  5. Karma, karmeampi, karmein? (10.1.2020)

Tuttuun tapaan voitte kommentoida tekstejäni paitsi blogieni yhteydessä ja IE Facebook-sivullani https://www.facebook.com/IhmistaEtsimassa1, myös lähettämällä viha-/rakkauskirjeitänne osoitteeseen: ihmista.etsimassa@gmail.com.

Olen nyt avannut blogilleni myös Instagram-tilin ihmistaetsimassa, jolla tulen julkaisemaan linkkejä uusiin ja vanhoihin teksteihini, ihan vaan siltä varalta, jos koko muu sosiaalinen media sattuisi jostain syystä kesän aikana romahtamaan (olkoonkin kuinka epätodennäköistä hyvänsä).

Käykäähän siis te kaikki instaajat lisäämässä sivuni seurattaviinne.

Hapokasta heinäkuuta,

IE

Kuva: Pirkko Valtonen / Pixabay

Add a Comment