MEGA-Tampere mielessäin

Ensi viikonloppuna 17. – 19.9. 2021 suuntaan Tampereelle, Tampere-taloon Sami Minkkisen MEGA-päivään. Korona-ajan ensimmäinen suuremman luokan ihmiskokoontumiseni reiluun kahteen vuoteen.

Kysyt ehkä kuka on Sami Minkkinen. Netti kertoo, lueskelkaa hänen omilta sivuiltaan (https://www.samiminkkinen.fi/) kuinka paljon kaikkea miehen osaamis- ja koulutusportfolioon kuuluu.

Vaikka koko tulevan viikonlopun valmistautumis- ja ennakkosuunnitelmani eivät menneetkään aivan niin kuin niitä mielessäni pähkäilin, olen kuitenkin varovaisen optimistinen siitä, että lauantaista tulee hyvä päivä. Odotukseni ovat korkealla.

Kuten te, jotka olette lukeneet alkuaikojen tekstejäni enemmän ja syventyneet niissä aikaisemmista kokemuksistani kummunneeseen itsensäkehittämiskritiikkiin tiedätte, että olen vuosien aikana törmännyt noissa kuvioissa monenlaiseen. Aikaisemmista vähemmän hyvistä kokemuksistani huolimatta (Walk the talk) uskallan kuitenkin altistaa itseni jälleen kerran uuteen haasteeseen. Testissä on luonnollisesti paitsi koulutus ja kouluttaja, myös minä itse.

Haluan luottaa siihen, että niin kauan kuin on elämää, on myös toivoa. Ja niin kauan kuin toivoa on minulle, uskon että sitä on runsaasti myös muille ensi viikonloppuna Tampere-taloon saapuville ja luonnollisesti myös kaikille teille, jotka olette mukana netitse.

Tulen palaamaan MEGA-päivän megakokemuksiini ja sieltä mukaani saamiini evästyksiin myöhemmin. Samin yksittäisiä nettikoulutuksia aiemmin läpikäyneenä odotan hyvin suurella mielenkiinnolla, miten koko päivän paketti toimii kokonaisuutena.

Ja pienenä vihjeenä kaikille teille Tampereen suunnalla vaikuttaville ystävilleni ja tuttavilleni jotka haluatte istua kanssani yhdessä alas ensi perjantai- tai lauantai-iltana, ottakaa yhteyttä – perskohtaiset kontaktointimahdollisuudet tiedätte ja tunnette paremmin kuin hyvin – nyt on ensimmäistä kertaa vuosikausiin juurikin oikea aika olla rohkea! 😉

Cheers, hyvää tulevaa viikkoa,

IE

Kuva: Gerd Altmann / Pixabay

Add a Comment