Mikä olen, mitä olen?

Oli sitten kyseessä kirjoittamani rakkaudentunnustus Vain mies?, melankoliassa ja luopumisen tuskassa kohti kaiken loppua lipuva Nocturne, oikeudenmukaisuutta ja tasapuolisuutta peräänkuuluttava Karma, karmeampi, karmein tai läheisten tilannetta lopun hetkillä helpottava Rakkauden teko, olen ihmisenä ja kirjoittajana aina rehellinen.

Itselleni, sitä kautta myös lukijoilleni.

Usein tekstini puhuvat rakkaudesta, rehellisyydestä, tasapuolisuudesta, keskinäisestä arvostuksesta ja oikeudenmukaisuudesta, mutta valitettavasti vielä paljon useammin epäkohdista maailmassa ja ihmisten välillä.

Mikä ihmistäydellisyys kuvittelen itse olevani?

”Ihmiset nyt vaan sattuvat pettämään, vittuilemaan ja valehtelemaan toisilleen käytännössä aina kun silmä ja korva välttää ja joskus suoraan vasten kasvojakin, aivan liian monessa asiassa ja tilanteessa. Grow some balls and get over it – muutu samanlaiseksi kuin he, niin ei tarvitse inua? Ja karmakin tykkää…”

Ei.

Niin kauan kun jaksan kaikesta kohtaamastani huolimatta taiteilla omassa elämässäni tasapuolisuuden, oikeudenmukaisuuden ja rehellisyyden puolella, pitäen kanssaihmisilleni antamani lupaukset ja auttaessani tarvittaessa, tiedän voivani kirjoittaa noista asioista suoraan ja niiden oikeilla nimillä.

Vaikka nykymaailma pinnallisuuksineen pilkkaa minua ja muita harvoja kaltaisiani jotka näin uskallamme toimia, on meissä kuitenkin kaikki se, mitä jokainen – toisia sydämestään pettäväkin – ihminen syvällä sisimmässään toiselta ihmiseltä todellisessa hädässä haluaa, tarvitsee ja kaipaa.

Luotettavuus, luottamus, lupa tukeutua toiseen tietäen, ettei hän jätä avun tarvitsijaa suden suuhun vain siksi kun se vaan sattuu olemaan maailman tapa. Valitettavasti vaan vastavuoroisuus käänteisessä tilanteessa unohdetaan lähes aina ja aina tarkoituksellisesti. MOT.

Jokaisella tekstilläni on ja on ollut vastaanottajansa. He ovat niitä harvoja hienoja ihmisiä jotka välittävät, he ovat niitä, joita aiheeni koskevat tai koskettavat – kuinka monta heitä sitten onkin.

Ja yksi asia on ja pysyy. Jokaiselle tekstilleni on ollut ja tulee aina olemaan aikansa ja paikkansa, oli sillä lukijoita yksi tai tuhat.

Siksi bloggaan, siksi kirjoitan.

IE

Kuva: PhilM / Pixabay (kuva muokattu harmaasävymuotoon)

Facebook: https://facebook.com/IhmistaEtsimassa1

Instagram: https://instagram.com/ihmistaetsimassa

Add a Comment