Ihmistä Etsimässä – lokakuun 2021 luetuimmat

Jälleen kerran linjoilla kuukausiyhteenvedon merkeissä, tällä kertaa puhutaan lokakuusta 2021.

Kirjoitusfrekvenssin puolesta pitkästä aikaa selvästi aktiivisempi kuukausi. Myös tekstieni lukijamäärät ovat olleet selvässä nousussa, samoin tähteni blogit.fi-sivulla, jossa olen jotenkin ihmeellisesti onnistunut ujuttautumaan omassa ryhmässäni pitkästä aikaa top 10:iin, sijoitus nyt Ihmissuhteet ja häät-ryhmän kahdeksas.

Kuukauden kaikki luetuimpani ovat tällä kertaa lokakuun 2021 tuotteita, siinä mielessä lukijoiden huomio on ollut omasta näkökulmastani juurikin oikealla suunnalla, tässä hetkessä ja viimeaikaisissa aikaansaannoksissani, vaikka olen toki nostellut uuteen lukuun myös vanhempia tekstejäni, kuten Vanhan Siamin kuningas ja Vuorovesi Skorpionissa.

Kuukauden tapahtumiin on kuulunut muun muassa jälleen kerran havaintohorisonttiini noussut menneisyyden haamu ja yksi sen kaveri, jotka ovat pintautuneet myös teksteissäni tavalla jos toisellakin (Viimeinen valonsammuttaja , Pieni maailma). Jokaisella meistä erilaiset karmiset ihmisuhteet roikkuvat mukana elämästä toiseen muodossa tai toisessa, joten mitenkään yllättävää tuo ei ole. Kaikki toistuu vaihtelevissa rooleissa niin kauan kunnes toistettavaa, läpikäytävää ja sovitettavaa ei enää ole – kaikesta viime vuosina tapahtuneesta ja tapahtumattomasta päätellen, töitä joudutaan kuitenkin tekemään vielä pitkään.

Jos minuun ja kirjoitustaustaani haluaa tutustua syvällisemmin, on tekstini Yksi viidestätoista linkkeineen siihen aivan ideaali lähtökohta ja ilahduttavan moni lukijoistani on tuon jo huomannutkin. Sydämellinen kiitos kaikille teille, joita blogiurani tähän hetkeen saakka kattanut poikkileikkaus on jo kiinnostanut.

Siirrytään nyt tämän kirjoituksen todelliseen pihviin, eli seuraavassa vuoden 2021 lokakuun ja koko blogiurani luetuimmat tekstini, olkaa hyvät.

Lokakuun 2021 luetuimmat

  1. Yksi viidestätoista (11.10.2021)
  2. Hyvä kiertämään? (16.10.2021)
  3. Pieni maailma (21.10.2021)
  4. Viimeinen valonsammuttaja (13.10.2021)
  5. Jos metsässä kaatuu puu… (2.10.2021)

Kaikkien aikojen luetuimmat top 5

  1. Ympyrä sulkeutuu (12.10.2019)
  2. Leijonaportti (8.8.2021)
  3. Tanssijatar (1.6.2019)
  4. Karma, karmeampi, karmein? (10.1.2020)
  5. Kolmatta linjaa takaisin (6.1.2020)

Voitte tuttuun tapaan kommentoida tekstejäni paitsi blogieni yhteydessä ja Ihmistä Etsimässä -Facebook-sivullani https://www.facebook.com/IhmistaEtsimassa1, sen lisäksi minut tavoittaa luonnollisesti myös sähköpostiosoitteestani ihmista.etsimassa@gmail.com.

Blogillani on olemassa myös Instagram-tili ihmistaetsimassa, joten käykäähän te kaikki instaajat myös lisäämässä sivuni seurattaviinne.

Mielettömän mahtavaa marraskuuta,

IE

Kuva: James DeMers / Pixabay

Add a Comment