Pieni maailma

Pieni maailma.

Muuta en voinut todeta eilen katsellessani minua Instagramissa seuraamaan alkaneiden listaa.

Kirjoituksiani oli nimittäin ryhtynyt seuraamaan eräs entisestä elämästäni tietämäni henkilö, joka kuuluu Ei enää koskaan ja 1176 päivää -tekstieni ”sen toisen osapuolen” lähiystävä-, kannustus- ja tukiryhmään, hänen läheisistä lähimpiinsä. Tilanteeseen sopii aivan erityisen kylmäävästi vanha sanonta: Ystävistään ihminen tunnetaan.

Tiedä sitten oliko hän mukana taiteellisista vai kirjoituksellisista syistä – epäilen kuitenkin, että tässä tilanteessa ei ollut kyse kirjallisista ansioistani, etenkään kun seuraajaksi liittymistä ei seurannut minkäänlaista aktiviteettia ainoatakaan kirjoitustani kohtaan. Yllättyneitä olivat…?

Jokaisen seuraajan toiminta ja aktiivisuus – mukaan lukien aktiivisuuden puute – luonnollisesti ja tässä nimenomaisessa tapauksessa etenkin historian huomioiden kertoo minulle riittävästi siitä, missä tarkoituksessa ja kuinka puhtaat jauhot pussissa kukakin seuraaja mukana on.

Ihmisiä tulee ja ihmisiä lähtee, syystä milloin mistäkin.

Ja toisaalta, ovathan kaikki tekstini ensimmäisestä viimeisimpään luettavissa myös omalla sivullani https://ihmistaetsimassa.com, ihan suorien linkkien kautta jos tekstit ja/tai kirjoittaja niin paljon kiinnostavat.

Have a nice day.

IE

Kuva: Claudia Wollesen / Pixabay

Add a Comment