Rehellisyys

Tiedän, että on olemassa ihmisiä, joille sana rehellisyys on kirosana ja joille ne ihmiset, jotka elävät sen mukaan ovat pelkästään typeryksiä ja idiootteja, raskaiden petosten ja julman pilkan kohteita.

Itse en huijareita ymmärrä, eikä sillä että haluaisinkaan.

Haluan sydämestäni olla se luotettava ihminen jolla on annettavaa niille, jotka apua ja todellista ihmistä vierelleen ja elämäänsä tarvitsevat. Paitsi omille ihmisilleni, toki myös laajemminkin. Tähän elämään minua ei tuotu kusettamaan ketään, päinvastoin kuin valitettavasti jotkut tietyt omassa elämässäni kohtaamistani.

Loppujen lopuksi suhteissasi toisiin ihmisiin heille antamasi apu, lupaukset ja niiden pitäminen ovat niitä ainoita asioita, joilla on merkitystä.

Heidän sydämissään sinut mitataan vain ja ainoastaan sillä, oletko rehellinen, luotettava, sanasi mittainen.

Omalla toiminnallasi sinä päätät.

IE

Kuva: Gerd Altmann / Pixabay

Facebook: https://facebook.com/IhmistaEtsimassa1

Instagram: https://instagram.com/ihmistaetsimassa

Add a Comment