Porttipäivä

Kuten eräässä edellisistä teksteistäni kirjoitin, henkinen maailma on täynnä termistöä, asioita ja selityksiä, oppisuuntia ja näkökantoja. Jokaisella henkisellä on asioista omia tulkintojaan, periaatteessa jokainen niistä yhtä validi – kuka haluaa uskoa mihinkin.

Vaikka olen itse tehnyt pesäeron moneen tuon maailman ilmiöön, ovat numerot ja niistä huomioimani viestit kuitenkin niitä joita seuraan. En ole varsinaisesti numerologiasta kiinnostunut, enkä tutki numeroita orjallisesti, mutta tietyissä tilanteissa jokin toistuva numero tai numerosarja viesteineen hyppää silmille, aiheuttaen siihen tilanteeseen ja hetkeen omanlaisensa ahaa-elämyksen. Tästä asiasta tulen avautumaan tarkemmin omassa kirjoituksessaan, kun aika on.

Annan kuitenkin tässä yhteydessä yhden esimerkin elävästä elämästä, itselleni tapahtuneesta todellisesta tilanteesta.

Tapaan itselleni erittäin tärkeän ihmisen ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, käymme syömässä ja palaamme hänen majoituspaikkaansa. Alaovelle tullessamme hän naputtaa sähkölukkoon majoittajalta saamansa ovikoodin jolla pääsemme sisään talon alaovesta, siinä tilanteessa huomaan, että se on sama kuin silloisen pankkikorttini tunnusluku. Mikä on mielestänne tuon todennäköisyys, mitä tuollainen universumin viesti omalla kohdallanne tapahtuvana tilanteesta tai sinusta ja ihmisestäsi kertoo?

Tänään, porttipäivänä 11.11, monikin normaalisti mahdottomalta tuntuvista asioista muuttuu silmänräpäyksen ajaksi mahdolliseksi.

Meillä on esimerkiksi mahdollisuus löytää elämäämme uusia ihmisiä tai toisaalta tehdä pitkään erossa oltuamme jälleen tietä takaisin toistemme luo jos sitä sydämestämme ja sydämessämme haluamme. Tuo on mahdollista kuitenkin vain ja ainoastaan silloin, jos olemme auki paitsi maailmalle, myös itsellemme.

Pidätkö sinä tänään porttisi kiinni vai auki?

Oletko valmis tekemään tietä toisen luo tai ottamaan hänet vastaan? Kuunteletko itseäsi, sallitko maailman ja juuri tähän hetkeen tarkoitettujen ihmisten yhyttää sinut?

Tänään olen päättänyt laskea puolustustani ja antaa maailmalle mahdollisuuden.

Tänä porttipäivänä porttini on auki.

IE

Kuva: Jordy Meow / Pixabay

Facebook: https://facebook.com/IhmistaEtsimassa1

Instagram: https://instagram.com/ihmistaetsimassa

Add a Comment