Muistamisautomaatti

Huomenna, maanantaina 14.2. on jälleen kerran kansainvälinen jeejee-päivämme, ystävänpäivä.

Kuten hyvin tiedämme, lähes jokaisen ystävä- ja tuttavapiiriin kuuluu ihmisiä, jotka huomioivat lähimpiensä syntymäpäivät, nimipäivät, merkkipäivät, naistenpäivät, miestenpäivät, ystävänpäivät, you name it. Säännönmukaisesti, kellon tarkkuudella.

Mutta mitä tapahtuu silloin, kun nämä iät ja ajat aktiivisia toisten suuntaan olleet jostain syystä hiljenevät?

Huomioivatko aiemmin huomioidut ja muistetut hiljenneen millään tavalla, kysyvätkö tai pohtivatko edes sisällään miten heillä elämässä menee? Pohtivatko mistä syystä eivät enää tällä kertaa saaneet yhteydenottoa tai muistamista entiseltä muistamisautomaatiltaan? Eivät niin, muiden muistamisautomaattien onnittelutulituksen keskellä kun yksi kesken kaiken hiljennyt ei merkitse yhtikäs mitään. Etenkään ystävänpäivänä.

Haastankin kaikkia meitä nykyisiä ja entisiä muistamisautomaaatteja suorittamaan testin. Kokeilkaamme vaieta huomisena ystävänpäivänä testataksemme kuinka moni niistä, jotka me olemme aina aiemmin huomioineet muistaa meidät. Lopputulos voi kaikessa raadollisuudessaan olla yllättävän kylmäävä.

Vastaanottamisen ihanassa toivossa,

IE

Kuva: Cdd20 / Pixabay

Add a Comment