Ihmistä Etsimässä – maaliskuun 2022 luetuimmat

Jälleen kerran on aika summata päättyvän kuukauden tekstuaaliset tapahtumat ja aikaansaannokset lukijakiinnostuksen mukaan järjestettynä.

Mutta onhan tässä kirjoituksessa toki muutakin juhlimisen arvoista: historian ensimmäinen blogikirjoitukseni Ensimmäinen askel ilmestyi päivälleen kolme vuotta ja 329 blogikirjoitusta sitten, 31.3.2019.

Kolme vuotta on pitkä aika ja olen ollut itsekin yllättynyt siitä, että tekstejä on syntynyt noin pitkään ja runsaasti, vaikkei se ole aina pelkkää iloa ja auvoa ollutkaan. Petetyksi tulemisen tuska ja sen kokeminen on ollut vahva moottori aikaansaannoksissani, toisaalta sen kääntöpuolena kirjoitukseni ovat olleet koko ajan suurena apuna negatiivisten kokemusteni ja vahvojen tunteideni avaamisessa ja purkamisessa. Koko historiani ja tarinani löytyy blogeistani ja joka ainoa niistä on luettavissa osoitteesta https://ihmistaetsimassa.com.

Tässä kuussa ilmestyi pitkästä aikaa kirjoituksia, joiden lukijamäärä on noussut tavallisten kuukausien keskiarvokirjoituksiin verrattuna moninkertaiseksi. Sekä Harhama että Kaikella rakkaudella (Kun mitta tulee täyteen) olivat tämän kuukauden luetuimpia, siinä missä Amadeuksestakin sellainen saattaa vielä tulla. Tuon tuloksena ylsin ensimmäistä kertaa kolmevuotisella blogiurallani viikko sitten Suomen virallisen blogilistan blogit.fi:n top 8%-kirjoittajien (500:n luetuimman) joukkoon. Sydämellinen kiitos kaikille teille, jotka olette olleet panoksellanne myötävaikuttamassa asiaan!

Summa summarum hyvät naiset ja herrat, vuoden 2022 maaliskuun kuukausiyhteenvetoni, olkaa hyvät.

Maaliskuun 2022 luetuimmat

  1. Harhama (20.3.2022)
  2. Kaikella rakkaudella (Kun mitta tulee täyteen) (15.3.2022)
  3. Oi Absurdistan (25.3.2022)
  4. Ymmärrän (13.3.2022)
  5. Amadeus (29.3.2022)

Kaikkien aikojen luetuimmat top 5

  1. Ympyrä sulkeutuu (12.10.2019)
  2. Leijonaportti (8.8.2021)
  3. Tanssijatar (1.6.2019)
  4. Karma, karmeampi, karmein? (10.1.2020)
  5. Kolmatta linjaa takaisin (6.1.2020)

Voitte tuttuun tapaan kommentoida tekstejäni paitsi blogieni yhteydessä ja Ihmistä Etsimässä – Facebook-sivullani https://www.facebook.com/IhmistaEtsimassa1, sen lisäksi minut tavoittaa sähköpostiosoitteestani ihmista.etsimassa@gmail.com.

Blogillani on olemassa myös Instagram-tili ihmistaetsimassa, joten käykäähän te kaikki instaajat myös lisäämässä sivuni seurattaviinne. Luonnollisesti viestejä, kommentteja ja tervehdyksiä voi laittaa myös WhatsAppiin, numeroon 046-550 1297.

Huikeaa huhtikuuta,

IE

Kuva: Manfred Richter / Pixabay

Add a Comment