Kaikella rakkaudella (Kun mitta tulee täyteen)

Minun sieluni olet sinä saatana särkenyt, tehnyt selvää hyvästä sydämestäni, sinä viehko vitunkantoteline.

Nakkelet siinä edessäni niskojasi räkättäen kuin raadonsyöjä kun puhun sinulle siitä mitä sinua kohtaan tunnen, teet selväksi, että ei ole tunteillani sinulle mitään merkitystä. Seisot edessäni nenä pystyssä, inha iva huulillasi, pidät pilkkanasi sitä ainoaa miestä joka aina seisoi tukenasi. Sitä ainoaa miestä, johon sinä pystyit suurimman hätäsi hetkillä tukeutumaan.

Minä olin se typerys, joka oli valmis ottamaan sinut suojiini aina kun vankilasta lomille päässyt adoniksesi hakkasi sinua vailla estoja. Kun huulesi halkesivat, luusi murtuivat, silmäsi muurautuivat iskuista umpeen ja mustelmat kirjailivat kauniille vartaloillesi pakanamaiden karttoja, minä otin sinut joka kerran vastaan, suojasin sydämestäni.

Ymmärtäen, hyväksyen.

Oi entinen rakastettuni, ystäväni, kerro minulle missä sinä olit ne harvat kerrat kun minä olisin tarvinnut apuasi ja etsin sinua. Olit tietäen poissa, viestien saavuttamattomissa, kaukana poissa luotani niinä harvoina hetkinä kun koko fyysisyyteni oli kohtalon vaakakupissa, kun valo ja pimeys vetivät pätkää tikkua kuolemattomasta sielustani, kun olisin tarvinnut seuraavaan aamuun selvitäkseni ohikiitävän hyväksymisen, läheisyyden ja lämmön hetken.

Kaunis kiitos kaikesta.

Ja minun luotani konttasit aina nöyränä tyttönä takaisin hakkaajahirviösi luo, lahjoitit kusipäälle avoimen shekin uuteen väkivallan ja alistamisen kierteeseen, shekin, jonka se vitun sekakäyttäjä lunasti aina kun palasi vankilasta sinun luoksesi ja sai päänsä sekaisin.

Kuuntele.

Minä sanon sinulle, siinähän naurat, ensi kerralla en ole enää täällä sinua varten. En, vaikka tulisit pilalle pantuna, rikki revittynä, silmät päästäsi vollottaen, sielu satoina sirpaleina luokseni en enää auta, en ota vastaan. Palautan kaiken sinulta vuosien aikana saamani kiittämättömyyden, nauran paskaisesti onnettomuudellesi, heitän kasvoillesi kaiken sinulta vuosien aikana saamani välinpitämättömyyden ja ylimielisyyden ja kehotan suksimaan vittuun.

Kaikella rakkaudella.

IE

Kuva: Felix Wolf / Pixabay

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.