Eestakaisin ja taas takaisin

Hieman vajaa vuosi sitten tein päätöksen omanimisen Facebook-tilini lopettamisesta.

Olin siinä vaiheessa, yli 10 vuoden mukanaolon jälkeen sen verran leipääntynyt koko hommaan, ennen kaikkea Facen perseilyyn esimerkiksi julkaisujeni näkyvyyteen ja näkymättömyyteen liittyen ja some-maailman yleiseen vaikenemiseen, että katsoin parhaaksi ottaa ennalta määrittelemättömän mittaisen tauon Naamakirjasta. Ajattelin silloin, että en enää palaa.

Toissa iltana kuitenkin tein sen, omalla nimelläni. Miksi, en suoraan sanoen itsekään tiedä – ehkä tietyt hyvät muistot menneisyydestä houkuttelivat minut takaisin. Seireenit äänessä?

Katsotaan mitä tästä tulee ja miten asiat lähtevät etenemään. Kuitenkaan pysyvää paikallaolotakuuta malliin ”come back and stay” en anna, en edes takavalotakuuta.

Olen mukana ja linjoilla päivän kerrallaan, annan ajan, some-maailman reaktioiden ja omien tuntemusteni näyttää miten FB:hen taas kotiudun. Onhan tuossa hieman testiä myös siitä moniko seuraajistani – myös niistä minut ennen tunteneista – minua ja tuotoksiani vielä seuraa.

Ja luonnollisesti kaverittaminenkin on sallittua, wink, wink!

IE

Kuva: Richard Reid / Pixabay

Add a Comment