Ihmistä Etsimässä – huhtikuun 2022 luetuimmat

Jälleen kerran on aika summata päättyvän kuukauden tekstuaaliset tapahtumat ja aikaansaannokset lukijakiinnostuksen mukaan järjestettyinä.

Huhtikuussa saavutin kirjoituksissani jälleen yhden numerologisen rajapyykin, eli 24.4. julkaisin kirjoitukseni I cheese love? (järjestysnumeroltaan 333), jossa tutkailen henkisyyden maailmaa ja monia siellä surffailevia, jotka yrittävät usein pyrkyröidä itsensä laajojen seuraajapiirien suosioon aivan muilla avuilla kuin henkisyydellään, rakkaudellaan, hyväksymisellään tai valollaan.

Puolivälissä kuuta hehkutin paluutani omalla nimelläni takaisin Facebookiin tekstissäni Eestakaisin ja taas takaisin. Mitään järkevää syytä en paluulleni löytänyt silloin enkä ole totta puhuen löytänyt vieläkään, toisaalta ”wanhaa jengiä” on ollut mukava metsästellä taas takaisin yhteen sieltä täältä.

Ne, jotka ovat tutkailleet aikaansaannoksiani laajemmin tietävät, että tapanani on silloin tällöin nostaa blogihistoriastani uudempien lukijoiden tietoon tekstejä, jotka ovat olleet itselleni monella tavoin tärkeitä, esimerkiksi historiansa, taustansa, tai henkilökohtaisuutensa puolesta. Tässä kuussa yksi noista nostoista, noin 3 vuotta sitten kirjoittamani teksti 1176 päivää, on noussut kuukauden luetuimpien listalle.

Edellä mainitussa tekstissä kuvataan sitä hetkeä, jolloin tekstin päähenkilön luottamus toiseen ihmiseen kuolee, kun hänelle selviää, että hän on kaikessa hyväuskoisuudessaan ja luottamuksessaan niellyt sanansa syöneen hänelle heittämän täkyn, koukun ja loppujen lopuksi koko onkivavankin filunkia epäilemättä. Siis kaikin puolin klassisen surullinen kusetustarina.

Yleisellä tasolla kirjoittamisesta voi kohdallani todeta, että viimeisten kuukausien aikana se on tuntunut hyvin haastavalta. Maailmantilanteella on varmasti ollut asiaan vaikutuksensa, mutta toisaalta uskon, että parhaimmillaan kirjoittaminen voi tuoda myös henkistä helpotusta reaalimaailman haasteisiin ja kovuuteen. Sujuvampia ja kevyempiä kirjoituksia tulevalle toukokuulle toivoen – tuloksia näette toivottavasti jo silloin.

Summa summarum hyvät naiset ja herrat, seuraavassa vuoden 2022 huhtikuun kuukausiyhteenvetoni, olkaa hyvät.

Huhtikuun 2022 luetuimmat

  1. Paaria parempiensa joukossa (18.4.2022)
  2. I cheese love? (24.4.2022)
  3. Eestakaisin ja taas takaisin (12.4.2022)
  4. Numerologistiikkaa (”Herää pahvi!”) (15.4.2022)
  5. 1176 päivää (28.6.2019)

Kaikkien aikojen luetuimmat top 5

  1. Ympyrä sulkeutuu (12.10.2019)
  2. Leijonaportti (8.8.2021)
  3. Tanssijatar (1.6.2019)
  4. Karma, karmeampi, karmein? (10.1.2020)
  5. Kolmatta linjaa takaisin (6.1.2020)

Voitte tuttuun tapaan kommentoida tekstejäni paitsi blogieni yhteydessä ja Ihmistä Etsimässä – Facebook-sivullani https://www.facebook.com/IhmistaEtsimassa1, sen lisäksi minut tavoittaa sähköpostiosoitteestani ihmista.etsimassa@gmail.com.

Blogillani on olemassa myös Instagram-tili ihmistaetsimassa, joten käykäähän te kaikki instaajat myös lisäämässä sivuni seurattaviinne. Luonnollisesti viestejä ja kommentteja voi laittaa myös WhatsAppiin, numeroon 046-550 1297.

Simakasta Wappua teille kaikille muhevien munkeroisten ja umpisolmuun leivottujen tippaleipien ystäville toivottaen,

IE

Kuva: Roland Schwerdhöfer / Pixabay

Add a Comment