Ihmistä Etsimässä – toukokuun 2022 luetuimmat

Jälleen kerran on aika summata päättyvän kuukauden tekstuaaliset tapahtumat ja aikaansaannokset lukijakiinnostuksen mukaan järjestettyinä.

Toukokuun tekstuaalisiin tapahtumiin on kuulunut muun muassa tällä viikolla päättyvä, neljän kuukauden mittainen sielullinen, henkinen ja fyysinen diaspora-aika Tanssijattaren takapihalla ja suuria askeleita on otettu joissakin muissakin henkilökohtaisen elämän suurissa kysymyksissä, joita olen sivunnut kuukauden teksteissäni (Sattuu ja tapahtuu, Betoniporsaita, Klousataanko?).

Ne, jotka ovat tutkailleet aikaansaannoksiani laajemmin tietävät, että tapanani on myös silloin tällöin nostaa blogihistoriastani uudempien lukijoiden tietoon tekstejä, jotka ovat olleet itselleni monella tavoin tärkeitä, esimerkiksi historiansa, taustansa, tai henkilökohtaisuutensa puolesta.

Tällä kertaa yksikään kuukauden aikana nostamistani teksteistä ei kuitenkaan herättänyt lukijoissa sen isompia kylmiä väreitä, ainakaan niin, että teksti olisi päätynyt luetuimpien listalle. Itsestänikin on kuitenkin parempi, että uudemmat kirjoitukseni nousevat kuukauden luetuimpiin.

Summa summarum hyvät naiset ja herrat, seuraavassa vuoden 2022 toukokuun kuukausiyhteenvetoni, olkaa hyvät.

Toukokuun 2022 luetuimmat

  1. Betoniporsaita (22.5.2022)
  2. Klousataanko? (8.5.2022)
  3. Sattuu ja tapahtuu (26.5.2022)
  4. Pieniä valkoisia valheita (1.5.2022)
  5. Luulo ei ole tiedon väärti (7.5.2022)

Kaikkien aikojen luetuimmat top 5

  1. Ympyrä sulkeutuu (12.10.2019)
  2. Leijonaportti (8.8.2021)
  3. Tanssijatar (1.6.2019)
  4. Karma, karmeampi, karmein? (10.1.2020)
  5. Kolmatta linjaa takaisin (6.1.2020)

Voitte tuttuun tapaan kommentoida tekstejäni paitsi blogieni yhteydessä ja Ihmistä Etsimässä – Facebook-sivullani https://www.facebook.com/IhmistaEtsimassa1, sen lisäksi minut tavoittaa sähköpostiosoitteestani ihmista.etsimassa@gmail.com.

Blogillani on olemassa myös Instagram-tili ihmistaetsimassa, joten käykäähän te kaikki instaajat myös lisäämässä sivuni seurattaviinne. Luonnollisesti viestejä ja kommentteja voi laittaa myös WhatsAppin kautta, numeroon 046-550 1297.

Hyvää alkavaa kesäkuuta,

IE

Kuva: Kate Cox / Pixabay

Add a Comment