Ensi maanantai

Ensi maanantaina, 27.6. tapaan Tanssijattaren ensimmäistä kertaa kasvokkain tammikuun 2019 jälkeen.

Tässä välissä oleva juhannus ei merkitse – etenkään nyt – itselleni yhtikäs mitään, antaa kansan juhlia, en välitä, ei kiinnosta. Tunteeni, intentioni ja katseeni ovat vain ja ainoastaan maanantaissa.

Tapaamme siis ensimmäistä kertaa kolmeen ja puoleen vuoteen, paljon on tapahtunut ja jäänyt tapahtumatta tässä välissä, niin monista asioista olen kirjoittanut blogeissanikin.

Toivon syvällä sydämessäni, että tämänkertainen yhteinen aikamme riittää ja että saamme molemmat tapaamisessamme puolin ja toisin varmistuksen sille, että ihmissuhteemme on pelastettavissa kumpaakin osapuolta tukevalla, auttavalla ja keskinäistä luottamustamme nostattavalla tavalla.

Win – win.

IE

Kuva: Ri Butov / Pixabay

Add a Comment