Ajatusporeiluttajan paluu

Tulevana torstaina tapaan pitkästä aikaa rakkaan henkisen ystäväni Ajatusporeiluttajan (Ajatusporeilua, Belge).

Keskusteluaiheista välillämme ei tule olemaan puutetta huomioiden sen, että tapasimme viimeksi aterian ääressä maaliskuussa 2020. Yhteyksiä on toki pidetty tällä välin netitse ja joitakin tietoteknisiä yhteisprojektejakin olen hänelle tässä väliaikana järjestellyt, joten aivan toisistamme tietämättömiä emme ole olleet.

Kaiken perustavanlaatuisen sosialisoinnin ja vanhojen muistelemisten lisäksi keskustelemme myös kokonaan uudesta aluevaltauksesta, josta ehkä lisää lähitulevaisuudessa.

Sanon ”ehkä”, sillä tämä voisi olla yksi niistä monista suurista ajatuksista ja aloituksista, joita itselläni on ollut viimeisten vuosien aikana ollut monien eri henkilöiden kanssa, mutta jotka eivät ole jostain syystä nousseet ajatustasolta siivilleen. Tämän nimenomaisen haluaisin kuitenkin onnistuvan, sillä itselläni ei tuossa suhteessa ole enää epäonnistumisen varaa viimeaikaisten täydellisten mahalaskujen jälkeen.

Mikä illan lopputulema sitten onkin, ystävän kohtaaminen ja upea torstai eivät voi tulla liian nopeasti.

IE

Kuva: Andrew Martin / Pixabay

Facebook: https://facebook.com/IhmistaEtsimassa1

Instagram: https://instagram.com/ihmistaetsimassa

Add a Comment