Ihmistä Etsimässä – heinäkuun 2022 luetuimmat

Helteinen heinäkuu on lähes takana, samoin suurin osa sille kasatusta ohjelmistostakin.

Jäljellä on vielä perinteinen ooppera-kesäteatteri -viestin loppusuora Savonlinnassa, Olavinlinnassa ja Lappeenrannassa, sen jälkeen alan palailla normaaliin pätkittäin.

Tässä kuussa itseäni on ilostuttanut Blogit.fi:sä oman ryhmäni (Ihmissuhteet ja häät) kolmena peräkkäisenä viikkona toistunut kolmas sija, toisaalta se on merkinyt ensimmäistä kertaa myös sijoittumista reilusti 500:n luetuimman joukkoon kaikkien blogien joukossa. Näkyvyydestä on etunsa, se on heijastellut selvästi myös lukijamäärissäni, vaikka kesäaika on omasta puolestaan suitsinut rannoilla ja festareilla kuikuillutta osaa lukijasegmentistäni.

Kirjoitusten puolella olen kiikunkaakkuillut tässä kuussa ”Kirjoittaa vaiko eikö kirjoittaa” -fiiliksissä, loman puolesta aikaa ja mahdollisuuksia olisi toki kyllä ollut, toisaalta päällä on ollut tietyllä suunnalla myös ”Ans kattoo ny, mitä tää on” -linja (asiaa tässä sen kummemmin avaavamatta, ne tietää, jotka tietää). Hyviä tekstipohjia on serverille kuitenkin syntynyt, niistä syntyneitä tekstejä tulette lukemaan syksyn aikana.

Kaiken kerrotun jälkeen on aika siirtyä tämän kuukausiyhteenvedon pihviin ja kaivaa esiin heinäkuussa ihmisiä kiinnostaneet tekstit.

Hyvät naiset ja herrat, vuoden 2022 heinäkuun kuukausiyhteenvetoni, olkaa hyvät.

Heinäkuun 2022 luetuimmat

  1. Vesimerkit vedenjakajalla (9.7.2022)
  2. Kirjoittajaprofilointia (5.7.2022)
  3. Ajatusporeiluttajan paluu (19.7.2022)
  4. Orgaanista (23.7.2022)
  5. Rakkauden teko (1.4.2019)

Kaikkien aikojen luetuimmat top 5

  1. Ympyrä sulkeutuu (12.10.2019)
  2. Leijonaportti (8.8.2021)
  3. Tanssijatar (1.6.2019)
  4. Karma, karmeampi, karmein? (10.1.2020)
  5. Kolmatta linjaa takaisin (6.1.2020)

Voitte tuttuun tapaan kommentoida tekstejäni paitsi blogieni yhteydessä ja Ihmistä Etsimässä – Facebook-sivullani https://www.facebook.com/IhmistaEtsimassa1, sen lisäksi minut tavoittaa sähköpostiosoitteestani ihmista.etsimassa@gmail.com.

Blogillani on olemassa myös Instagram-tili ihmistaetsimassa, joten käykäähän te kaikki instaajat myös lisäämässä sivuni seurattaviinne. Luonnollisesti viestejä ja kommentteja voi laittaa myös WhatsAppin kautta, numeroon 046-550 1297.

Erinomaisen eloveenaista elokuuta,

IE

Kuva: Saskia Plötz / Pixabay

Add a Comment