Ihmistä Etsimässä – elokuun 2022 luetuimmat

Elokuu on ollut kaikin puolin outo tapaus, mielenkiintoinen kuukausi.

Jostain syystä tuloksena on ollut enemmän uusia kirjoituksia kuin pitkiin aikoihin ja jokainen niistä on noussut kuukauden luetuimpieni joukkoon huolimatta siitä, että olen nostellut esiin vanhempiakin tekstejäni. Joinakin kuukausina tekstitekohengitystä on tarvittu, tämä kuukausi ei ollut yksi niistä.

Samalla sijoitukseni Blogit.fi -kokonaislistalla (eli kaikista listatuista blogeista siellä) on noussut sijoituksesta 446 sijalle 393 (29.8.2022), ollen koko blogihistoriani paras. Toki tuo kokonaissijoitukseni saisi olla vielä paljon korkeammallakin, mutta tällä hetkellä tilanteeni tyydyttää minua.

Jokainen elokuun top-5 listalleni noussut kirjoitukseni on käsitellyt tavalla taikka toisella monia läheisiä, murroksessa niin hyvässä kuin vähemmänkin hyvässä olevia ihmissuhteitani, joten tietynlainen huomiohuora-ekshibitionisti-elementti niistä kaikista myös löytyy. Kuinka paljon ja mitä on vielä maailmalle kertomatta, teille arvon tekstitirkistelijöilleni paljastamatta? Paljonkin, pintaa on vasta raapaistu joten jatkakaa seuraamista, ystävät.

Kesät ovat olleet perinteisesti lukijamäärien puolesta hiljaista aikaa, mutta tänä kesänä koen kuitenkin itse hyötyneeni ainakin näkyvyyteni puolesta tuosta asiasta. Viime ja toissa kesänä en olisi noin sanonut, tilanteet voivat kuitenkin näköjään muuttua, eli eivät ole perättäiset kesät siskoksia keskenään.

Kaiken kerrotun jälkeen on aika siirtyä tämän kuukausiyhteenvedon pihviin ja kaivaa esiin elokuussa ihmisiä kiinnostaneet tekstit.

Hyvät naiset ja herrat, vuoden 2022 elokuun kuukausiyhteenvetoni, olkaa hyvät.

Elokuun 2022 luetuimmat

  1. Ilon päivä (3.8.2022)
  2. Se jokin (5.8.2022)
  3. Rakkaus on diktatuuri (21.8.2022)
  4. Sähköisku (4.8.2022)
  5. Odotus (28.8.2022)

Kaikkien aikojen luetuimmat top 5

  1. Leijonaportti (8.8.2021)
  2. Ympyrä sulkeutuu (12.10.2019)
  3. Tanssijatar (1.6.2019)
  4. Karma, karmeampi, karmein? (10.1.2020)
  5. Kolmatta linjaa takaisin (6.1.2020)

Voitte tuttuun tapaan kommentoida tekstejäni paitsi blogieni yhteydessä ja Ihmistä Etsimässä – Facebook-sivullani https://www.facebook.com/IhmistaEtsimassa1, sen lisäksi minut tavoittaa sähköpostiosoitteestani ihmista.etsimassa@gmail.com.

Blogillani on olemassa myös Instagram-tili ihmistaetsimassa, joten käykäähän te kaikki instaajat myös lisäämässä sivuni seurattaviinne. Luonnollisesti viestejä ja kommentteja voi laittaa myös WhatsAppin kautta, numeroon 046-550 1297.

Itsehän nautin vuodenajan vaihtumisesta, taakse jää ajoittain tuskallisenkin kuuma kesäinferno, josta on ilo päästää irti.

Soljuvan sateista syyskuuta,

IE

Kuva: StockSnap / Pixabay

Add a Comment