Odotus

Kuka voi kertoa, tutkia, kartoittaa kaikki ne tunteet, jotka pyörivät sydämessä silloin kun ikuisuudelta tuntuneen odottamisen jälkeen saat viimeinkin universumilta, elämän posteljoonilta lähetyksen, vastauksen kysymykseesi, suurimpaan toiveeseesi?

Vuosia matkalla olleen, sen lopullisen, ratkaisevan. Viimeisen, jota koskaan kaipaat, tarvitset.

Sen, jota olet odottanut sydän syrjällään vuosia kaivaten, toivoen. Kuukausi, päivä, tunti, minuutti kerrallaan, laskien, eläen toivossa niistä jokaisen. Sinun lähetyksesi, rakkautesi, palkintosi. Pian täällä.

Sekunteja hetkeen, ihmiseen, häneen, joka julistaa omalla äänellään sinulle ja koko maailmalle olevansa vihdoin perillä, luonasi.

Olen tässä, enemmän kesken kuin mitä olen koskaan ollut, valmiimpi elämään kuin mitä tulen koskaan olemaan.

Ovikello kilahtaa.

IE

Kuva: Darkmoon Art / Pixabay

Add a Comment