Ihmistä Etsimässä – marraskuun 2022 luetuimmat

Melankolinen marraskuu on poistumassa estradilta antaen tilaa alkavalle jollottavan joutavalle joulukuulle.

Kovin paljon ei tämän kuun saavutuksista jäänyt jälkipolville raportoitavaa ja toisaalta hyväkin niin, koska jälkipolvia ei ole siunaantunut eikä tässä elämässä enää tulekaan. Vai väittääkö joku besserwisser jossain jotakin aivan muuta?

Kuukauden luetuimmaksi tekstikseni nousi teksti Porttipäivä viime vuoden marraskuulta. Toisaalta pidän sitä täysin 11.11. -porttipäivän hypetyksen ansiona, sillä suurin osa tekstin lukijoista oli päätynyt paikalle google-haun ”porttipäivä” kautta. Ai mistäkö tiedän? Selvänäköisyyttä, rakas Watson, selvänäköisyyttä…

Blogit.fi-sijoituksellisesti olen säilynyt samoilla suunnilla kuin jo pitkään eli ryhmäni Ihmissuhteet ja häät viidentenä, kokonaissijoituksessa olen päätynyt pitkästä aikaa hieman 400:n huonommalle puolelle, mikä on toki ollut jo jonkin aikaa nähtävissä ja odotettavissakin yleisten lukijamäärieni ottaessa jostain syystä hieman tavallista enemmän osumaa.

Kaiken edellä kerrotun jälkeen on aika siirtyä tämänkertaisen kuukausiyhteenvedon pihviin ja kaivaa esiin marraskuussa ihmisiä kiinnostaneet tekstit, joten hyvät naiset ja herrat, vuoden 2022 marraskuun kuukausiyhteenvetoni, olkaa hyvät.

Marraskuun 2022 luetuimmat

  1. Porttipäivä (11.11.2021)
  2. Sama vanha tarina (3.11.2022)
  3. Ainutkertainen (12.11.2022)
  4. Luottamus (24.11.2022)
  5. Uskalla sanoa Kyllä (6.11.2022)

Kaikkien aikojen luetuimmat top 5

  1. Leijonaportti (8.8.2021)
  2. Ympyrä sulkeutuu (12.10.2019)
  3. Tanssijatar (1.6.2019)
  4. Kolmatta linjaa takaisin (6.1.2020)
  5. Karma, karmeampi, karmein? (10.1.2020)

Voitte kommentoida tekstejäni Facebook-sivullani https://www.facebook.com/IhmistaEtsimassa1 ja sen lisäksi minut tavoittaa sähköpostiosoitteestani ihmista.etsimassa@gmail.com.

Blogillani on myös Instagram-tili ihmistaetsimassa, joten käykäähän te kaikki instaajat myös lisäämässä sivuni seurattaviinne. Luonnollisesti voitte laittaa viestejä ja kommentteja allekirjoittaneelle myös WhatsAppin kautta, numeroon 046 – 550 1297.

Nauttikoot nyt kaikki lapset, lapsenmieliset ja Pitkäkyntiset, meidän Myrtsimyttyjen palaute ja vastaus ovat tulossa jossain vaiheessa joulukuun ilotteluja.

Hyvää joulukuun tapaista feikkituotetta kaikille joulufeikeille ympäri maailman,

IE

Kuva: Claudia Wollesen / Pixabay (muokattu)

Add a Comment