Energiat

Joidenkin ihmisten energiat kohtaavat omamme, tunnemme heistä jo ensi kontaktista lähtien selvää samansieluisuutta, samanlaisuutta, josta tunnistamme toisemme.

Sinun ei tarvitse edes aina tavata ihmistä kasvoista kasvoihin aistiaksesi ja tunteaksesi heidän rehellisyytensä ja luotettavuutensa.

Esimerkiksi omassa elämässäni on tiettyjä ihmisiä, joita en ole tavannut kasvokkain koskaan, toisaalta heidän track recordinsa ja toimintansa eri yhteyksissä ovat puhuneet vuosien aikana selvää kieltään. He ovat olleet olemassa minulle ja minä heille jo vuosia. Some ja sähköiset kommunikaatiovälineet ovat muuttaneet koko tapaamme olla yhteydessä toisiin ihmisiin.

Ja vaikka toisaalta nämä samat vuodet ovat valitettavasti myös vähentäneet elämässäni niiden ihmisten määrää, joita voin sydämestäni kutsua ystävikseni, niin tietyt ovat kuitenkin tulleet, olleet ja jääneet.

He ovat niitä harvinaisia sydämellisyyksiä, jotka ovat seisoneet vierelläni koko ajan esimerkiksi koko blogikirjoitusaikani. Heiltä on löytynyt aina positiivinen sana, kommentti, sydän tai peukku silloinkin, kun lähes kaikki muut – esimerkiksi eri medioitteni seuraajat – ovat vaienneet.

Voisi luulla, että toiselle ihmiselle tärkeää tekemistä voisi ja haluaisi tukea ja kannustaa. Niin tosiaankin voisi luulla.

Vaikka hiljaisuutta sanotaan usein myöntymisen (tai hyväksymisen) merkiksi, niin esimerkiksi tässä tilanteessani – kuten luovuudessa yleensäkin – se ei ole sitä. Jokainen itsensä ja ajatustensa ilmaisija haluaa tulla kuulluksi ja nähdyksi. Otetuksi vastaan sellaisena kuin hän on.

Kaikesta vaikenemisesta päätellen, joillekin tuo on näköjään ollut äärettömän vaikeaa. Jos käytössäni ei olisi joitakin perusblogityökaluja, joilla voin seurata tekstieni lukijamääriä, saattaisin joskus luulla jopa kirjoittavani pelkille seinille. Onneksi näin ei kuitenkaan ole.

Tähän väliin jotkut voivat jälleen kerran laulaa sekakuorona sen saman vanhan ”Algoritmi sitä, algoritmi tätä, siksi ghostasin” -rallatuksen, tiedämme kuitenkin kaikki mitä verhon takana todellisuudessa on.

Kirjoittajaminuuteni ja fyysisyyteni välinen ero – voitaisiin varmaan puhua kirjoittajuuteni ja miksei samalla myös olemiseni genotyypistä ja fenotyypistä – on osoittautunut yllättävän monelle minut joskus tunteneelle ylivoimaisen vaikeaksi ymmärtää, joillekin hyväksyäkin.

Tämänkin kirjoitukseni lukijoista huomattavan moni on seurannut tietäni vuosikausia, jotkut heistä ovat kuuluneet näinä vuosina jopa aivan lähimipiin piireihini, joten he tietävät minusta ja monen kirjoitukseni taustoista huomattavan paljon.

Kuitenkin reaktiivisia lukijoita on ollut vuosien aikana vain kourallinen. Te olette kuitenkin se ihana kourallinen, johon olen aina voinut luottaa, olette minulle aina yhtä sanomattoman tärkeitä.

Ystävät, tiedätte kyllä keitä olette.

Hyvistä energioistanne, jokaisesta Teistä ja Teitä kiitän,

IE

Kuva: Niek Verlaan / Pixabay

Facebook: https://facebook.com/IhmistaEtsimassa1

Instagram: https://instagram.com/ihmistaetsimassa

Add a Comment