Ihmistä Etsimässä – helmikuun 2023 luetuimmat

Tervetuloa jälleen yhden kuukausiyhteenvetoni pariin, listattavana ovat tällä kertaa helmikuun 2023 luetuimmat tekstini.

Että pitikin mennä edellisessä kuukausiyhteenvedossa patsastelemaan sillä kuinka helposti uusia tekstejä tammikuussa syntyi, sillä helmikuu on nimittäin ollut tuloksiltaan Sahara-mallista etenemistä, todella haastavaa ja tuskallisen hidasta. Sana sinne, toinen tänne, pääasiasiassa vanhoilla pohjilla ja omien historiallisten tekstien uudelleenjulkaisuilla on tässä pitänyt yrittää itsensä lukijoittensa sydämissä säilyttää.

Joskus vain sanoja ei synny, vaikka ajatukset aivoissa ja sydämessä itävät ja ajoittain laukkaavatkin.

Joinakin kuukausina tekstien synnyttämisessä joutuu totisesti taistelemaan, parempi jättää tämä asiasta veistely tähän. Tarvitsen ehdottomasti Ajatusporeiluttajan apuja ja parasta seuraa kokonaistilanteen kartoittamisessa ja uuden vauhdin löytämisessä (tosiasiassa neuvonpidosta on jo sovittukin, ainoastaan tarkka aika paikka ovat vielä hieman hakusessa).

Seuraava numeraalinen kirjoittamisen rajapyykki lähestyy kohdallani koko ajan, sillä 400 kirjoituksen raja tulee rikkoutumaan maaliskuun aikana. Aika pitkä tie ja huima määrä tekstejä näin jälkeenpäin ajatellen, kaiken aloittaneesta Ensimmäinen askel -tekstistäni kun tulee maaliskuun viimeinen päivä tasan 4 vuotta.

Tulen kirjoittamaan tiestäni enemmän maaliskuun aikana, mahdollisesti avaan teksteissäni myös laajemmin monia aikaisemmin hieman enemmän pimentoon jääneitä alueita elämästäni. Kysymyksiäkin saatte esittää ja siihen teitä jopa kannustan, todella mieluusti noita oman kirjoittamiseni ohella julkisestikin läpikävisin ja käsittelisin, joten tehkää hyvin ystävät ja kylännaiset (kylänmiehistä puhumattakaan). Yhteystiedot löytyvät tämän tekstini lopusta).

Siirrytään lopuksi itse asiaan, eli tämänkertaisen tekstikatsaukseni pihviin.

Arvon naiset ja herrat, alla vuoden 2023 helmikuun kuukausiyhteenvetoni, olkaa hyvät.

Helmikuun 2023 luetuimmat

  1. Korrektisti ilmaistuna (26.2.2023)
  2. Porttipäivä (11.11.2021)
  3. Hiljaa (20.2.2023)
  4. Koulutuksessa (6.2.2023)
  5. Mikä olen, mitä olen? (25.9.2021)

Kaikkien aikojen luetuimmat top 5

  1. Ympyrä sulkeutuu (12.10.2019)
  2. Leijonaportti (8.8.2021)
  3. Tanssijatar (1.6.2019)
  4. Kolmatta linjaa takaisin (6.1.2020)
  5. Porttipäivä (11.11.2021)

Voitte tuttuun tapaan kommentoida tekstejäni Ihmistä Etsimässä -Facebook-sivullani https://www.facebook.com/IhmistaEtsimassa1, sen lisäksi minut tavoittaa sähköpostiosoitteestani ihmista.etsimassa@gmail.com.

Blogillani on myös Instagram-tili ihmistaetsimassa, joten käykäähän te kaikki instaajat myös lisäämässä sivuni seurattaviinne. Luonnollisesti viestejä, kommentteja ja tervehdyksiä voi laittaa myös WhatsAppiin, numeroon 046 -550 1297.

Melankolisen mieronteistä maaliskuuta,

IE

Kuva: Jörg Vieli / Pixabay

Facebook: https://facebook.com/IhmistaEtsimassa1

Instagram: https://instagram.com/ihmistaetsimassa

Add a Comment