Blogi tiensä päässä

Ihmistä Etsimässä-blogi on tullut tiensä päähän.

Minusta on tuntunut jo jonkin aikaa siltä, että blogini on elänyt aikansa. Ensimmäisestä kirjoituksestani on huomenna takana päivälleen neljä vuotta, tekstini Ensimmäinen askel ilmestyi maaliskuun 31. päivä 2019, sen jälkeen on näppäimistöltäni maailmalle lähtenyt yli 400 vuodatusta. Laadusta voidaan luonnollisesti olla montaa mieltä, mutta syvä tunne ja sydämen ääni ovat olleet niissä aina mukana niin hyvässä kuin vähemmänkin hyvässä.

Nämä vuodet ovat olleet minulle myös henkilökohtaisesti monessa suhteessa opettavaista aikaa.

Miehenä, ihmisenä, kirjoittajana, sydämeni maailmalle avanneena, sydänvereni teksteihini vuodattaneena ja lukijoitteni reaktioita seuranneena nämä ajat ovat paljastaneet sen, ketkä aikanaan omaksi heimokseni tuntemani ja arvostamani ihmiset ovat todellisuudessa olleet minun puolellani, kenelle kirjoitukseni ovat olleet tärkeitä, tunnustuksen ja kannustuksen arvoisia.

Haluan kiittää sydämestäni kaikkia todellisia ystäviäni ja tukijoitani, kaikkia teitä, joiden nimet ovat löytyneet toistuvasti tekstieni lukijoista, kommentoijista, aktiiviisista seuraajista ja peukuttajien joukosta niin ensimmäisten kirjoitusteni, välituotosteni kuin viimeiseksi jääneiden IE-tekeleidenikin kohdalla. Olette todellisia aarteita ja kulkeneet mukanani pitkän matkan – toivottavasti vastakin eri kuvioissa. Sydämellinen kiitos teille kaikille näiden vuosien aikana minulle avoimesti osoittamastanne tuesta ja kannustuksesta.

On toisaalta valitettavasti myös tunnustettava, että olen viime vuosien aikana pettynyt sydänjuuriani myöten joihinkin itselleni aiemmin tärkeisiin ihmisiin, heidän vaitonaisuuteensa ja jopa vastahankaisuuteensakin itseäni ja tekeleitäni kohtaan, toisaalta ymmärrän hyvin, että en voi pakottaa muita pitämään kirjoituksistani tai edes lukemaan niitä. Se kaikki on aina tapahtunut ja tapahtuu vastakin vain ja ainoastaan halusta, ei pakosta. Päätös on kaikkien kohdalla jokaisen oma.

Ja vaikka Ihmistä Etsimässä-blogini kohdalta kaikki päättyykin, eivät tekstini tule katoamaan internetistä yhtään mihinkään. Viimeisen huomisen kirjoitukseni/kuukausiyhteenvetoni järjestysnumero tulee olemaan ironisesti 404, joka internet-virhekoodeissa tarkoittaa ”Sivua ei löydy”. Kaikki vuosien aikana kokemani ja kirjoittamani tulee kuitenkin olemaan ihmisten luettavissa https://ihmistaetsimassa.com -sivuilla niin kauan kuin itse koen sen tarpeelliseksi (tai rahaa serverivuokraan riittää).

Suunnitelmissa on tulevaisuudessa luonnollisesti muutakin kirjoittamiseen liittyvää, sitä en tiedä aktualisoituuko se ja jos niin milloin – aika näyttää. Never say never. Nyt on aika hengähtää ja ladata hetkinen omaa sielua ja sydäntä.

Kiitän vielä kaikkia teitä vuosien aikana minuun paitsi kirjoitusteni kautta, myös elävässä elämässä tutustuneita ja blogitielläni mukanani kulkeneita ja ennen kaikkea teitä kaikkia minuun uskoneita.

Kaikkea hyvää matkallenne, godspeed.

IE

Kuva: Couleur / Pixabay

Facebook: https://facebook.com/IhmistaEtsimassa1

Instagram: https://instagram.com/ihmistaetsimassa

Add a Comment