Ihmistä Etsimässä – maaliskuun 2023 / koko blogihistoriani luetuimmat

Kuten te kaikkein valveutuneimmat ja blogistani kiinnostuneimmat tiedätte, on tämä kirjoitus Ihmistä Etsimässä-blogini historian viimeinen, joten toivotan teidät tervetulleiksi IE-blogihistoriani viimeiseen ”kuukauden luetuimmat”-yhteenvetooni.

Aivan ymmärrettävästi eilinen tekstini Blogi tiensä päässä nousi maaliskuun luetuimmaksi tekstikseni, ainahan kaiken maailman onnettomuudet ja muut suuret mullistukset ohikulkijoita kiinnostavat, joskus jopa paikalle pysähtymiseen, valokuvien ottamiseen ja niiden nettiin laittamiseen saakka. Sou not.

Tekstitasolla Porttipäivän kuukaudesta toiseen jatkunut (Google-viritteinen?) suosio lämmitti sydäntäni siinä missä ihmetyttikin, kaikkien aikojen listallani se ehti nousta jo sijalle neljä, aivan Tanssijattaren vanaveteen, joten lukijoita on sillekin riittänyt.

Kaikenlaiset päivät portteineen ja portit päivineen selvästikin kiinnostavat ihmisiä (varmaankin samaan tapaan kuin pahvilaatikot kissoja), eri asia sitten miten tuotokseni heidän tarpeisiinsa vastaa, sillä en ole asiassa minkään tason kävelevä porttipäivä-wikipedia (kissoista ja pahvilaatikoista puhumattakaan).

Sen kummempaa veisteltävää ei enää itselläni ole, joten siirrytään itse asiaan eli tekstikatsaukseni pihviin: Vuoden 2023 maaliskuun kuukausiyhteenvetoni ja koko blogihistoriani luetuimmat tekstini, olkaa hyvät.

Maaliskuun 2023 luetuimmat

  1. Blogi tiensä päässä (30.3.2023)
  2. Porttipäivä (11.11.2021)
  3. Ajatuksen aihetta (7.3.2023)
  4. Aidan päällä (13.3.2023)
  5. Kysynnän ja tarjonnan laki (1.3.2023)

Ihmistä Etsimässä-blogin kaikkien aikojen luetuimmat top 5

  1. Leijonaportti (8.8.2021)
  2. Ympyrä sulkeutuu (12.10.2019)
  3. Tanssijatar (1.6.2019)
  4. Porttipäivä (11.11.2021)
  5. Kolmatta linjaa takaisin (6.1.2020)

Voitte halutessanne kommentoida tekstejäni Ihmistä Etsimässä -Facebook-sivullani https://www.facebook.com/IhmistaEtsimassa1, ja tavoitatte minut toki tästäkin eteenpäin sähköpostiosoitteestani ihmista.etsimassa@gmail.com, jos avautumistarvetta tai -haluja tekstejäni tai henkilöäni koskien vielä on jäänyt.

Pidän toiminnassa vielä myös blogini Instagram-tilin ihmistaetsimassa ja voitte luonnollisesti toimittaa viestejänne myös WhatsAppiin, numeroon 046 -550 1297.

Kaikkia vuosien aikana blogisivullani vierailleita Ystäviäni ja ystävällismielisiä kylänmiehiä ja -naisia kiittäen,

IE

Kuva: saruskiphoto / Pixabay

Facebook: https://facebook.com/IhmistaEtsimassa1

Instagram: https://instagram.com/ihmistaetsimassa

Add a Comment